این همه وقت گولم زدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه وقت گولم زدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کردی . بازم دقیق نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هر اسمی 20 تا شعر هست به جز مینا
(sm98)
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا با احساساته یه دختر بازی میکنی(sm120)نقل قول:
اکانت چی ؟(sm70)اسکولید ؟(sm70)
سی پروکسی رو دور بزنید (sm70)هات اسپات هم میشه یه کاری کرد بدون افت بری (sm70)
مرض دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هات اسپات اگه پاپ اپ و اد بلاک رو واسه فایر فاکست بندازی دیگه نه تبلیغات بالاش میاد نه اینکه میره تو سایت هات اسپات
مستقیم وصل میشی بدون افت انگار اکانت خریدی (sm70)
سی پروکسی هم سه روز یه اکانت تست میده واسه ایمیلت (sm70)
اگه ایمیل تو سایت mail.comداشته باشید میتونید 11 تا ایمیل فیک بسازید یعنی میشه 33 روز .بعد دوباره اون 11 تا ایمیل رو میشه پاک کرد و 11 تا جدید بسازی (sm70)
اره 2900 تومن هم پولی نیست انصافا. من فک کردم خیلی پول پا پروکسی میدین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]