نه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این که نوشتی ربطی نداره ؟
نهنقل قول:
تو شعر لر ها پیدا کردم
اهنگ مینا به سر و مینا بنوش و شال و مینا
شعر های بختیاریه
بزرگوار ِ بابا چطوره ؟ (sm120)
خرمگس ِ بابا چطوره ؟ (sm10) (sm120)
مهندس ِ بابا چطوره ؟ (sm120)
مشتی هسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
120 صفحه از دیروز (sm120) ماشالله به اساتید محترم و محترمه
سلام احسان جان؟(sm10) خوبم ممنون شما خوبی؟ نبودی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندس(sm2) هم رده ایم ی جورایی ها احسان؟ شیمی(sm59)
سلام مهندس فرهاد (sm10) الحمدالله ، شما خوبی بزرگوار ؟نقل قول:
اعع نگفته بودی (sm120) گرایش ؟ (sm120)
الهی شکر ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم نگاهی به قم دارم(sm120) نظرت؟
شیمی ک شما خوندی نه البته من تویکی از زمینه های ژئوشیمی درس خوندم (sm120)
؟؟؟نقل قول:
اعع ، ژئو هم بسیار خوب است ، البته کمی تا قسمتی زنونه تر است (sm120) من هم که میدونی طراحی فرآیند (sm120) هنوز هم آثار پارگی مشهوده در کیونم (sm2)