استقلال صبا قم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دورش نرفتی آره؟
دهنت سرویس(sm2)
پایان نامه اره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
استقلال صبا قم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دورش نرفتی آره؟
دهنت سرویس(sm2)
پایان نامه اره؟
ها فکر کردم شاخه ای جدید از شیمی ِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بتونیم ببریم خوبه ولی سخته دیگه (sm120)
اصرار کردن واسه دکترا بخونم ولی زیر بار نرفتم
پایان نامه و همه چی (sm120) ینی اسم سیالات میاد ، درد میگیره کیونم (sm2)اصن هنوز هم اسم شیمی میاد درد میگیره(sm2)
(sm168)
(sm2) اره ترم اول و دوم داغ داغ آدم ، خودشو وقف استاد راهنما میکنه(sm2)نقل قول:
از دفاعم خیلی وقته نیس گذشته(sm2) لامصب وسط ارائه پروژکتور خاموش شد (sm2)
خیلی وقته تموم کردی؟
چرا ادامه نمیدی؟
سلام امین(sm10) داداش ماه تلخ عالی بود(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام فرهاد جان ارادت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالم كه مورد پسندت واقع شده (sm111)
استاد راهنما منو میدید فرار میکرد (sm2)نقل قول:
سال 89 تموم کردم ، اما دیگه رفتم سر کار و ... (sm120) الانم حوصله ندارم
یاد یه خاطره ای افتادم(sm120) یه درس اختیاری طراحی راکتورهای صنعتی بود ، سمینار داشتم یه چیزایی سر هم کرده بودم ، برم مثلاً پا تخته کنفرانس (sm120)هی میگفتم خدایا کمکم کن یهو پروژکتور ترکید (sm2)(sm2)
اممنون(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین کارگردانش ی فیلم جدید داره دیدیش؟ ونوس نامی هست
ونوس در پوست خز... خيليم جديد نيست واسه دو سال پيش فكر كنمنقل قول:
نه والا هنوز فرصت نشده
(sm2)نقل قول:
من استاد راهنما به خاطر غلط های املایی ک داشتم یک ماه تاریخ دفاعمو انداخت عقب(sm2)
استاده میگفت بالای 30 مین ارائه ت طول بکشه زیر 16 میدم(sm2) بعد وسط ارائه خاموش شد(sm2) اخر جلسه هم گفت فقط برو دیگه هم برنگرد
دهنم سرویس شد خداییش
اکه میتونی حتمن ادامه بده احسان حیفه