رو خوب تيمي نبستي (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رو خوب تيمي نبستي (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اون يكي قبلي هم بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بارسا هيچ وقت خير نميبينيم ما (sm120)نقل قول:
یه پیشنهاد دارم
یه تاپیک قمار فوتبالی بزنین همدیگه رو بتیغین(sm120)
یه پورسانتی هم به مدیریت بدین (sm120)
کاش میشد رو بزرگی پپ ببندیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادر زن سلام جمعه پیشش بودیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی بارسا-رایو وایکانو 80 تومن بردم(sm120)(sm59)
20 تومن زدم رو گل اول رو مسی میزنه و بارسا میبره, ضریبش 4 بود(sm100)
وااااااااااااای خدای من از دست تو چیکا کنم اون از ممر اینم از تو
دهن منو سرویس کردی چرا همون کاوری که بت دادمو نزدی این کاور البومه که زدی
پولش مشکلی نداره؟راهت از گلو پایین میره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]