این بازیکن سوتین خود را نشان داده باید به کمیته اخلاق احضار شود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این بازیکن سوتین خود را نشان داده باید به کمیته اخلاق احضار شود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خودتو کنترل کن (sm2) از حالت تک تیر خارج کن اصن خشاب رو در بیار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلاً بازار به به چه چه به راهه و البته تلقین که حتماً یکیش خوبه بزار یه بار دیگه گوش کنم ... و این مورد به وفور در دهه هفتادی ها یافت میشه
به هر حال سرور استاد رضا یزدانی کیه ؟ (sm2)
میثم یوسفی هم در این زمینه گفت:«خواندن یک اتفاق موزیکالیته است و حتی حرفزدن هم آهنگ دارد. مثلاً این بحث در مورد محسن چاوشی هم وجود دارد و میگویند که صدای او ساختگی است. من حداقل ده اجرای زنده از او شنیدهام که عین کارهای آلبومش میخواند و صدای او ساختگی نیست.
(sm120)269 یادش بخیر 190 زدیم تو گوشش
خانم ها آقایان آماده باشید
و اینک استاد اندی صدای جاویدان نسل ها
ارائه ای دیگری از استاد اندی با شعر بانو پاکسی در راه است
خانم ها :| آماده باشید
و اینک لیلا جون فروهر
ارائه ای دیگری از لیلا جون در راه است
خوبت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار میخواد کوه بکنه مردک ، من یه هفته از صبح تا شب جون کردم فقط 4 ساعت خوابیدم حالا نوبت توئه بکش بکش بکش بِتِرک بِتِرک بِتِرک
تو هنوز از رو نرفتی...دیدی دیگه حنات تو فروم شادمهر رنگی نداره اومدی اینجا جون کثیف راه انداختینقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجات سوخته دوست عزیز؟؟ جوک قشنگی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)