توام حالا برا خوزه طاقچه بالا میزاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توام حالا برا خوزه طاقچه بالا میزاری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط تحتِ نظر امیر قلعه نویی فعالیت می کنم ... (sm50)
دراکسلر رو باید فیکس بازی بده ...
(sm120)بطری پرتاب کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون چهره ی زیبایی داره ...
مهاجم باید مثل لوکاکو باشه ،
با آلتش هم بتونه گل بزنه ...
اها (sm120) من الان چک کردم رو سایت خلاصشم کامل نبودنقل قول:
اره دقیقا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کن ستاره سرخ و لیور بیان بالا (sm2)
آرمین
خلاصه بازی رو دیدم.. کلوپ روشو سمت نیمکت کرد داشت خوشحالی میکرد.. صلاح بطری اب رو کوبوند زمین(sm120)