پس من چی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس من چی(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر وصدا های این فیلم رو نشنیدی !؟
توی گوگل بزن : " مازیار بهاری " !
سال 88 . . .
فکر کنم انگلیسی باشه و یکم هم فارسی . . .
(sm2)از دست شماها
خانومم قهر کرد میگه چقد پای لبتابی
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود تند سریع دکمه ی خروج رو بزن !!! (sm51)
نمی خوام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت خوابید یک ساعت دیگه بخاطر سحری بلند میشه از دلش در میارم
خود دانی ! (sm128)
ما توی انجمن تاپیک دادگاه خانواده نداریم ! (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشقتم (sm222) (sm23)نقل قول:
علی بشین ! (sm74)
می خوای همه مون رو به بری اوین !؟ (sm2)
شیشه ی نوشابه در انتظار هادی و علی و خشی ! (sm2)