هووی الی فیلمو خودم میزنم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
هووی الی فیلمو خودم میزنم ..
(sm98)یادت رفته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وردار بیار بده من اینقد لاشی بازی در نیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلدی واتر مارک درست کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا میرم اگه اومده باشه میگیرم ..
اصن میخوای پست ندیم ؟ (sm70)به جاش لینک مصاحبه های جناب مورینیو بزاریم تا همه مسفیض بشن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو وقتی آلبوم نیومده چه کار کنیم ؟
در آخر : شوخی بود (sm10)
چی هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm146)
آها سرچ کردم مال فوتوشاپه (sm120)
الی نرم افزارش هست که
حجمش کمه ، مخصوصه همین واتر مارک کردنه
فقط 7 مگ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ته گوشی بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگه مرخصی دو روزه از فردا(sm82)
ترم آخر کارشناسی بودم از این گوشی گرفتم ، نسبت به اون زمان بد نبود
خخخخ یارو میگه هیچ برنامه ای برا پخش آلبوم محسن چاووشی ندادن هنو ..
پاسارگادو میگم ..
.. میگه این هفته جهانبخش برنامه ش چیده شده به ماه بعد میرسه اون آلبوم
پرچمو هم همین زده دیگه ..
(sm2)البوم معلوم نیست دست کیه اینا سر شرکت پشخش دعوا دارن تو مجمع
این سری فقط دست پاسارگاد افتاده دنیای هنر نقشی نداره مطمئن شدم الان ..
من نمی دونم این چه مرزیه یه فوتوشاپ نصب نمی کنه این الیاس (sm2)
آرزومه فیت بدن با آهنگسازی دیتر(sm81)
توجه اقا به فروغ و پروین (sm2)
صحبت روشنفكري كه باشه پرچم همه بالاست ولي در عمل ... متاسفم (sm25)
اقا رضا یاد بگیر نا امیدم کردی(sm170)
تماشاگران امروز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت فوتوشاپ نصب کن کار کن الیاس
بحث یاد گیری من نیست
(sm70) تو چن ساله داری کار میکنی امیر دو هفتس !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)آدم که نمیتونه همه هندونه ها رو با هم ورداره
تازه اونم غیر قانونیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سرم تو برنامه نویسیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم تو منظورتو درس نمی رسونی توقع داری همه بفهمن چی می خوای جالبه سریع هم میخوای
همچین هندونه سنگینیم نیست خودت بردار ببین چند مرده حلاجی
(sm10) به هر حال ممناننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) بپر روشنقل قول:
(sm120) میاد میبینه جا کیون تره کیون نیست
(sm70)اون کیون گنده همین الانشم بیرونه (sm19)ولی باشه حال میده (sm2)نقل قول:
(sm104)نقل قول:
(sm141)(sm117)نقل قول:
(sm30)
تماشاگران امروز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد اندی و منصور میخوان فیت بدن(sm120)
4 در 4 پوریا نیاکان(sm120)
ر آستانه انتشار آلبوم «اشارات نظر» و در گفتگو با سایت «موسیقی ما» مطرح شد؛ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ اشارات نظر فردا (23 شهریورماه) منتشر میشود
8 تومن (sm120)نقل قول:
چه شده است یا مادر سایت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رسانه اینترنتی که با نام «رسانه موسیقی ایرانیان» در فضای مجازی بارگذاری شده دربرگیرنده نمایش تمامی کنسرتهای موسیقی درجه ممتاز، درجه دو و حتی درجه سه است که این فضا می تواند یکی از بهترین فرصت ها برای ارائه کارهای گروههای جوان و مستعد حوزه موسیقی ایرانی و پاپ باشد که تاکنون فرصت کمتری برای دیده شدن داشتند.
کو ما که ندیدیم ؟