این همه زندان این همه درد این همه اشک نعرهایت کو خاک گلگون (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه زندان این همه درد این همه اشک نعرهایت کو خاک گلگون (sm50)
ساسی بهرام نورایی و علی سورنا چی گفتن که شاهین شاکی شده !؟ (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خاک خسته
هر سینه رفیقی با تیغ کین دریدین (sm50)
در خاطری شکسته اسمی که از بر کردیم(sm50)
چجوری از انور نقل گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیک هم نمیشه داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیدِ نقلِ قول رو زدم بعد کلِ متن رو کپی کردم توی این تاپیک (sm120)
- (sm59)
آرش جانِ سبحانی (sm50)
واژه ها از معنی تُهی شدن (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ماتم سرای خویش را بر هیچ کس مگشا
که مهمانی به غیر از مرگ را بر در نخواهی دید(sm50)
قلب اهنین حلقه هم اکنده از درد است(sm50)
یه روز فکِّ این یارو قرمساق رو خُرد می کنم ، به ماند کی . . . (sm3)
کسی که یار من نیست در انتظار من نیست (sm50)
نمى دونم والا!!!! ولى تو ويس حسابى حمله کرد بهشون!!! تحقيق نکردم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا ب خاطر حمايتشون.....
غم اعدام ستاره، انهدام سرو عاشق (sm50)
جنگل جارى پلى (sm50)
قامت یاران از تبرداران اگر شکسته
جنگل جاری رو به بیداری به گـل نشسته
- (sm27)
از غزل گریه پُرم خانه یِ هم غصّه کجاست (sm50)
شبِ اعدامِ رفیقانِ گل و نور و صداست (sm50)
- (sm50)
(sm132)
(sm50)
گل پونه گل پونه ، دلم از زندگی خونه
توی اين دنيای وارونه ، برام هر گوشه زندونه
برای هستی و ساقی ، نمونده حرمتی باقی
تو هر کوچه برای عشق ، مهيا مونده شلاقی
(sm50)
صفوف عاشقان ، پيوسته پيوسته
ز مسلخ ميروند ، آهسته آهسته
همش اعدام گلها ، پای گلدسته
کبوترها همه از ، گمبدا خسته
تو اين دنيای ويرونه ، نه گل مونده ، نه گلخونه
سر ديوار هر خونه ، فقط جقد که ميخونه
(sm81)
گل پونه مگه دنيای ما خوابه
نميبينی مگه چشم خدا خوابه
که با اسمش يکی از گرد راه اومد
خدارو ياد کرد و عشقو گردن زد
گل پونه گل پونه ، اگه امروز دلم خونه
اميدم زنده ميمونه ، که دنيارو بلرزونه
(sm50)
بفرما بفرمانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)
- (sm50)
رای ما روحانیه (sm10)
تحریمی با غیرت، بیا به سوی ملت
#باروحانی_تا1400
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم گرفتم 1080p 2 گیگ شده حجمش میندازم تو کی ام پلیر زیر نویس فارسی هم میندازم توش زیر نویس ژاپنی هم داره میدونید چجوری باید اون زیر نویس ژاپنی را حذفش کنم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در دل صد کرور خر بودن(sm50)
نرم افزار mkv mergeنقل قول:
فیلمت رو تو نرم افزار قرار میدی
تیک زیرنویس رو از این قسمت برمیداری
با جهل تا 1500 (sm59)تواناییش رو داریم خداییشنقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاین خودمون رو دست کم نگیریم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید جان میتونی شات بیشتری بزاری من الان این قسمت هستم گیج میزنم توش
این فیلمی که شما دارید زیرنویسش هاردساب هست و نمیشه زیرنویسش رو حذف کردنقل قول:
باید همون روشی که میلاد گفت رو استفاده کنی .