برم سالن
.
.
.
تا بعدا شاد باشید . (sm165)
نمایش نسخه قابل چاپ
برم سالن
.
.
.
تا بعدا شاد باشید . (sm165)
رهنما خاطر نشان کرد:80 درصد از تولید آلبوم جدید انجام شده است که هنوز اسم آن مشخص نیست و یکی از دلایل این امر غافلگیر کردن مخاطبان در کنسرت آینده است که امیدوارم اثری خوب و مورد پسند باشند.
غیرفعال کن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره میره رو مخ نقل قول ها ادم فکر میکنه پیام داره خوشحال میشه
وا میکنم میبینم کسی ادم حسابم نکرده نقل قول بوده(sm2)(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان چیکا کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن وقته زدی اینقد فالو داره
الان تو منتظره پیام چه کسی هستی ؟؟؟ خخخ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لانا داره ویدیو جدید ضبط میکنه
(sm120)یس یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]