نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی زیباس
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلی زیباس
خوب خدا رو شکر که گوش دادی راضی هم بودی . بازم خدا رو شکر دستمون واسه همه ی بچه ها رو شد که دروغگو هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمبود خواب شدید (sm27)فقط یکی رو میخوام بگیره منو کتک حسابی بزنه (sm9)
خدا رو شکر داره تموم میشه یک هفته کابوس ... بلدوزر هم بود کم میاورد به قرآن
اونوقت میای اینجا و از 4 تا بچه باید حرف بشنوم
خودم کردم که لعنت بر خودم باد ...لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود
اما آلبوم میخواست 4 آذر بیاد :| نمیدونین چه سوزشی داره این حرف براشون نمیدونین چه خبر بوده :|
ی رحمت می کشی لینک رایگان بهم بدی دان کنم؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریسا واعظی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا میگه کاش ج نمیدادم(sm2)نقل قول:
(sm176)خسته نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm42)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: