مبارک باشه (sm19). کدوم شهری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مبارک باشه (sm19). کدوم شهری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی دلم سوخت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا من هیچ جایی ندارم برم جز باران(sm74)
خب من بهت سایت نو عروس و پیشنهاد میکنم (sm120)نقل قول:
همداننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیزم
من خودم حوصله کیک پختن ندارم
زنگ بزن 125نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm30)
چقد این باران بیخوده خدا وکیلی من می خوام برا پایان نامه سرچ کنم اول میام باران دارو می خوام سرچ کنم اول میام اینجا ...نقل قول:
اخ جون خاله بازی
- (sm77)
یکی نیست بگه آخه برادر من نمیشد به زبان فارسی بخونی ما هم بفهمیم چی به چیه (sm98)
سپاهان داره میاد بالا (sm3)