حدیث ثقلیننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حدیث ثقلیننقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا چیه ... پاشو برو نماز بخوووون پسر (sm176)نقل قول:
(sm118)اخیش مهمون داشتم دکش کردم (sm70)
مشهدیا اصن مهمون نواز نیستن (sm25)
با یه سوزیم میخونه طرف (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید منتظره یکی بیاد (اشاره به گریه های نامجو)نقل قول:
اونو حفظمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندبه و کمیلم نیست
اون یاره ثمالیم وقتش الان نیست (sm2)
نمیدونم چیه یه سری سرچ کردم فک کنم الان وقت سمات بود
پرسپولیس بعد از سال ها برد (sm120)
من نمازمو اول وقت میخونم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب قرار بود بیاد صب میومد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]