به قدری حالم گرفتس که حد نداره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به قدری حالم گرفتس که حد نداره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خيلي اميدوار ميشم ميبينم مدعيا مالي نيستن به اميد خدا برزيل قهرمان (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا برزیل مالی بود؟(sm70)نقل قول:
قهرمان کاستاریکاس(sm59)نقل قول:
آیت الله مکارم شیرازی طی یک فتوای جدید ، استفاده از ظروف مسی را حرام اعلام کرد (sm2)
خدایی چی دیدی تو برزیل (sm25)
عمه داور ایران آرژانیتن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
اگه 3-0 میباختیم اینقد ناراحت نمیشدم(sm54) الان میفهمم مربیا وقتی به یه پنالتی یا هند بعد بازی اعترض میکنن چه حسی دارن فک کنم همه دیگه الان احساس مربیا رو میفهمن(sm50)
ولی باید خوشبین بود انتظار داشتیم حماسه المان-عربستان تکرار بشه(sm50)
واسه همون ميگم برزيل رو ديدم نا اميد بودم يكم اما وقتي بقيه رو ديدم اميد ها برگشت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميزباني هم داريم انكيزه هم داريم (sm111)
عشق،مي فهمي عشقه،عشق كه دليل نميخواد (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]