ادب رو رعایت کن اقای محترم
نمایش نسخه قابل چاپ
ادب رو رعایت کن اقای محترم
برو بابا بی جنبه یه چی کفتم دور همی پسریم بخندیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا! اصن قشنگی فوتبال به همیناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفت با زور مدرسه و نمیدونم کارمند و اینا 50 نفر نمیتونه ببره استادیوم!(sm120)
شور و شوق تراکتوریا خودش یه جام میارزه!
نفت کجاش داره خوب بازی میکنه ؟ از تراختور بهتر بازی میکنه ولی اونا هم تیم نیستن مثل کیسه نصف گلاشونو ایمان مبعلی کشیده زدن تو دروازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال حق تیم اسکوچیچ بود (sm50)
الان که تو کورسن چرا هیچکس نرفته ورزشگاه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمع خصوصی که نیست...n نفرد دارن میبینن خیلیاشونم خانواده و خانمن! این ادبیات اخه؟؟!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا فکر کنم از شکلک اخر پستم مشخص بود دارم مسخره میکنم
همون دوتا بازیکن جوون که داده تیم ملی میارزه به کل تراختور الان استدلال شما اینه که تراختور قهرمان شه چون طرفدار داره اتفاقا نفت بدون طرفدار الان که مدعیه قهرمانیه خیلی کل کاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا استقلال که خداییش ریده من دوست ندارم آسیا هم بره با این که استقلالیم چون تیم بهتر هست که بره و از آبروی ایران دفاع کنه
کی بره؟؟ کسیو نداره! (sm120)نقل قول:
کودوم خانوم ؟من که خانومی نمیبینم پست داده باشهنقل قول:
منم که کل پستم شوخی بود الان نمدونم تو چرا داغ کردی ؟ نکنه خانواده ی خانوم هایی که نیستن و غایبن تویی عزیز دل انکیز ؟(sm70)