نکنه تریاکی هم هستی ؟ (sm2) دورشو تا جیغ نزدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نکنه تریاکی هم هستی ؟ (sm2) دورشو تا جیغ نزدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یگانه اراک تشریف داره بیست و سوم کنسرت داره (sm2)
معلوم نیست با همین #کزابی گرایی هات چقدر دخترای ملتو فریب دادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید برم شاهکارهای درکم کن و وابستگی رو زنده گوش بدم (sm120)
(sm98)خجالت بکش من زن و بچه دارم (sm39)نقل قول:
سالن کلا 2 هزار نفر جا نمیگیره تازه اگر هم پر بشه دیگه نفس کشیدن سخت میشه واسه همه همچین نوشتن با اجرایی متفاوت و اتفاقات هیجان انگیز ، فکر کنم یگانه میخواد خودش رو روی صحنه آتیش بزنه
(sm2)اسی
منظور خشی وقتیه که هنو زن نداشتی
میدونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دردسر درست میکنه واسه ما (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری یوزر پستون تاپیک بغلی وسط ریلیز آلبوم ، فوتبال تف میده (sm2) گلوب تیم خوبی درست کرده (sm2)