(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صابون چیکار میکنن دقیقا (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم (sm172)
منم زیاد می بینم ولی تا حالا پیش نیومده دلم آب بیفته همیشه اون پایینی دهنش آب میفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای سهند دیوث (sm2)نقل قول:
هر شب جنب میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کنترلش میکنم (sm120)
کنترل نمیخواد دوتا بزن زیر گوشش بلند نشه (sm70)نقل قول:
اون پایینی افسرده است بیچاره همش تو کف اما بی محلی میکنه (sm2)نقل قول:
کدوم ورش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت راست یا چپ (sm2) گناه داره بیچاره.
اونا چه گناهی کردن آخه، مقصر اون شیلنگ آبه (sm2)
صابون میخوره تا ته بعد میره مغازه بسته ای میخرهنقل قول:
صاحب مغازه میگه همه گلنار دادیم به تو مصرفت خیلی بالاست صادق (sm2)