چه روزگاری داشتیم با دیال آپ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک سرا زدی یا سایت سیکسیت ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه روزگاری داشتیم با دیال آپ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک سرا زدی یا سایت سیکسیت ؟ (sm2)
بیخیال نت وسیله سرگرمیه منتها ما زیاد جنبه نداریم (sm50)
واسه اولین بار دیدم اعصابت خورد شده بود نبینم کسی اعصاب عشق گمشده منو بهم بریزه (sm39) (sm59)
این وسطم نت منم داغون شده شبا که اصلا نمیشه دانلود کنم به خدا سرعت میشه 10 کیلو بیت بعضی وقتا تا 4 هم میره (sm3)
یکیم نیست بگه چرا ؟ یکیم نیست پیگیر باشه ........ ریدم تو این مملکت گوهی
اول موزیک سرا رو زدم بعد ترکوندشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم شاکی شدم سایت خاک بر سری زدم
همین مونده به جرم عقب مونده آزاری بگیرنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام خصوصی کن (sm176)(sm2)نقل قول:
کوروش خوب چیزی هستا (sm172)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دلیل هم میتونه این باشه دهه پنجاهی نمیتونه دهه شصتی رو ببینه (sm120) ( اینو در حمایت از منزل گفتم (sm2) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه هنوز یه سال نشده که شروع شده (sm25) آخه عروس بزرگ خانواده چرا باید اینجوری باشه (sm25) به داداشمم گفتم و فقط میگه ولش کن بزار دعوا کنن یکم بخندیم (sm2) اخر میترسم خنده خنده جنجال به پا شه (sm25) مادرم که میگه شما دو تا دخالت نکنین (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
کوروش پیر شده دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدک نیستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد سابقتو جار نزن، دو فردای دیگه از همینم بدبخت تر میشیا!نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی کان (sm127)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
دیشب نرم افزار آیتونز از سافت 98 گرفتم صبح پا شدم دیدم اصلا 27 درصد رفته بود به خدا (sm81)(sm2)نقل قول:
یه فایل 100 مگی ....مجبور شدم تو روز دل کنم (sm3)(sm25) شاتلم که هی میگه پورت خالی نیست
یکی بیاد یه راهی بزاره جلوم چی کار کنم (sm74)
ینی منطقت در زمینه احداث سایت سیکسیت تو حلقم (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
یه فرشید بود قزوینی بود اگه یادت باشه گیر داده بود احسان باهاش صمیمی هستی منم باهاش رفیق کن (sm2)
بدبخت مخفف فامیلش رو زده بود (sm2)
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچیکتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه توانم در همین حد بود
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
تاپیک زده بود برم یا بمونم (sm2)(sm2)(sm2)
به نماز شبات دقت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)شما خودشو ناراحت نکن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم میرم آزادش میکنم (sm98)
اهنگ برم یا که نرم رو پلی کن (sm2)نقل قول:
راست ميگن دخالت نكنين ميدوني مثل چي ميمونه وقتي بچه دوم به دنيا مياد ناخودآگاه نظرها رو به خودش جلب ميكنه و بچه اول فكر ميكنه از چشم افتاده در صورتي كه در واقعيت اينطور نيست جاري بزرگ هم عروس جديد رو يه رقيب ميبينه كه احتمالا نظر اطرافيان بهش جلب شده (sm59)نقل قول:
(sm2) سحر رو یادته (sm2)(sm2)نقل قول:
آیدی ساخته بود میخواس باهام س/ ک /س چت کنه (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
کمکم کن کمکم کن (sm50)
(sm2)نقل قول:
12345
آخه مادرم اینجوری برخورد نمیکنه که عروس بزرگ فک کنه داره فرق میزاره و از این حرفانقل قول:
نمیدونم چرا اینجوری میکنه ، آخه منم چیزی نمیتونم بگم و خوب منزل هم حق داره ( نه اینکه بخوام الکی دفاع کنم ، البته چاره ای هم ندارم (sm2) )
خوشبختانه مشکل خاصی هم تو زندگی داداشم نیست ولی نمیدونم دلیلش چیه ؟ (sm25) شایدم همین حسادت باشه (sm25) البته زن داداشم خوبه و اینکارا ازش بعیده
نقل قول:
چي بگم والا(sm74)
خب نکتمم گفتم دوباره برم به کنج عزلت خودم (sm120)(sm27)
از کدوم شرکت سرویس میگیری ؟ (sm172) ماهی چقدر میدی ؟ چقدر حجم میده ؟ سرعتت خوبهنقل قول:
نقل قول:
خوبي پوريا؟
اگه نگی فوضوله باید بگم که اکثر پست هات که در این مورد بود رو خوندم!نقل قول:
و کلا خدا را شکر کردم که نه خواهر دارم و نه برادر پس زن داداش و شوهر خواهر هم ندارم و از این جهت راحت راحتم
شاتل، 3 ماهه 59 تومن،6 گيگ (كه البته ما هفته اي 6 گيگ هم ميخريم (sm59)) سرعت دانلود از 250 تا 370_380 متغيرهنقل قول:
شبا تا صبح رایگانه ؟ سرعت که پایین نمیاد ؟ (sm81)شاتل کجایی به دادم برس (sm2)نقل قول:
فضوله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع یکی یدونه ای پس
راستی گرفتی چی شد و کجا باید بری ؟ (sm2)
مصطفی (sm127) چ خبر ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حال میده شبا بیای نت (sm172) یادش بخیر پارسال همین موقعا همش پلاس بودیم اینجا (sm172) حالا وقت سر خاروندن ندارم (sm172)
حسادت يه حسه مثل محبت ،خشم ... ربطي به خوبي و بدي آدما نداره بيشتر هم زماني بروز ميكنه كه طرف هميشه طرف توجه بوده فقط به منزل بگو با نشون دادن محبت نذاره كدورتي شكل بگيره چون خانم برادرت احتمالا فكر ميكنه بهش كمتر توجه ميشه و اين جوري عكس العمل نشون ميدهنقل قول:
بدک نیستم (sm120)نقل قول:
خودت خوبی مینا جان؟! (sm19)
آره یکی یه دونه امنقل قول:
(sm120)
آره میرم میدون شوش یه راست
نقل قول:
1 تا 8 رايگانه ولي اين سرعت رو نميده كه البته ديگه به 4 هم نميرسونه (sm2)