آره الان داره میخونه کامنتامونو ، امیر یوزرشون بسته ، منتظره از بن خارج شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره الان داره میخونه کامنتامونو ، امیر یوزرشون بسته ، منتظره از بن خارج شه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پورنگ خوشش اومده بود(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم الکی کله تکون میداد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه داره تند تند بلاک میکنه ، خوش خیالیا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی دو سه روز دیگه برا این کار به بهادر پی ام بده بگو صحبت کنه با محسن
من روم نمیشه همچین چیزی بگم ، پر روییه . بهادر هم با کلی بدبختی میگه
الان ندیا ، تازه امشب واسه سجاد رو صحبت کردیم ، شهاب هم غروب آنبلاک شد (sm120)
چرا بلاک میکنه مثه این دخترای هیژده ساله
شانسُ نیگا(sm2) واسه همه سفارش کرده به من که رسیده پرروییه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm120)دو سه روز دیگه بهش میگم(sm120)
(sm98)مجال نمیده همینطوری میخونهنقل قول:
حسن جون محسن چاوشی الان پی ام ندی (sm2)
نوبت منه (sm2)(sm2)
بچه ها یک هکر حرفه ای سراغ ندارین که بتونه وارد اکانت فیس بوک کسی دیگه بشه ؟
خیلی حیاتیه