اون دمو دموی این آلبوم نیست خودش گفته که نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون دمو دموی این آلبوم نیست خودش گفته که نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این.ادیتور.چرا.ایراد.داره.ا پیس.نمیخوره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی وقتا کسش خل میشه space نمیخوره
خب اگه این دمو البوم نیست که هیچی
اخه خودمم تعجب کردم احمدوند همیشه بیس دار داشته تو کاراش مثله شادمهر فازه چس ناله نداره
واسه منم اینجوریه یه خط میام پایین دوباره برمیگردم بالا درست میشهنقل قول:
این دری وریا چیه گوش میدی بدافزار.ایتز مای لایف گوش بده بزن درو دیوارو بیار پایین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اواتارو صفا میکنی؟(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
از یه گیفه تلگرام اسکرین شات گرفتم بی پدر دنباله اسمش گیرم نمیاد
اهله دله(sm2)
آفرین ، آفرین ، آفرین ...
ندارمش... (sm50)نقل قول:
خیلی قشنگه این آهنگش... (sm74) ندومبه چرا منو یاد این آهنگ انداخت: Eagles - Wasted Time (sm50)
یه بیسی تو دموش رویت شد.البته معلومه تیکه ی قبل از ترجیح بنده.میگه روزهای سخت که رسید حالمو به هم زدن
این و سامان جلیلی عینه همن کلا ولی صدای سامان بهتره.از نظره موزیک برعکس احمدوند بهتره
والا من اندازه پلانگتون بودم ماهواره کلیپه ایتز مای لایفشونو میذاشت چطوری نشنیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]