من کجا خوابم برد ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من کجا خوابم برد ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویز ممکنه ولی هوا همیشه بعد از بیداری (sm2)نقل قول:
(sm70)اعتماد به نفس کاذب رونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مواظب باش نرینی حالا(sm2)
صفوی همش 6/8 میزنه که (sm3)
چه ربطی داشت (sm2)نقل قول:
هوا همیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکانت اپلود نداری اکبر(sm55)
(sm50)
دوستان به علت تغییراتی که در سایت اپلود باز صورت گرفته،اکانت هایی که همزمان با چند ای پی در چند دقیقه ازشون استفاده بشه به صورت اتوماتیک مسدود میشن به همین دلیل در حال خاضر امکان قرار دادن اکانت رایگان دانلود وجود نداره خوهشا سوال نکنید
(sm70)
(sm70)یه شب میخواستیم دانلود کنیم
(sm50)
(sm70)بیکار نباش شعر بزار
یعنی گوه بگیرن این مافیا رو (sm2)
(sm55)نقل قول:
2009(sm29)
خواجه و بابازادهنقل قول:
به زور داره یه کاری می کنه که آره آهنگ تیم ملی خیلی خوبه
تو سایتش نظرسنجی میذاره که تابلوئه اول میشه الانم باز یه لینک گذاشته از استقبال مردم مثلن (sm2)
این چی بود دادن بخونه(sm25)همشون آبروریزی میکنن و برمیگردننقل قول:
کاری به آهنگ ندارمنقل قول:
حامی کجایی مافیارو آره (sm2)
(sm50)
گور بابای مافیا (sm14)
امروز میکس آلبوم تمام میشه
کار خسته کننده ایه
خبر جدیدی بود اعلام میکنم
ممنون
(sm55)
میکس البوم هم تمام شد ولی تو نیامدی.....(sm50)
عجب...... (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب کم هم نیاوردین از داوری قبلا به اون در(sm25)
.
.
صبحها قهقه و هياهى
عصرها هق و هق و هياهى
گل لگد کردن مداوم
کاف و سين گفتن پياپى
روز، يک سعى نيمه مهمل
هفته، هشت آسمان سوراخ
ماه، سى پاره اى به نيزه
سال، جمع ده و دو بيلاخ
.
.
یاغی
(sm27)
(sm70)این تتلو بهتر خونده باو
(sm25)
(sm80)
خواهرم دقت کن !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm64)(sm43)(sm80)
- (sm25)
این جور که بوش میاد تایه ماه دیگه آلبوم میاد پس شرط بندی میکنم !(sm59)
الی زیرنویس نیومده هنوز؟
همون صفه ارین دراما رو لایک کن اول اونجا خودش میذاره
ساعت درس درمون نداره یه دفه 12 میذاره یه دفه 2 و .... بعد بعضی وقتا دو تا ریلیز میاد یکی با انچه گذشت یکی بدون انچه گذشت جفتشو میذاره دردسر داره
ده جا رو باهم نگا میکنم هیچ کدوم نزاشتن هنوز همیشه تا قبل از 12 میزاشتن (sm29)
هر دفعه من اومدم اینجا سر زدم دیدم تو میخوای شرط بندی کنی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ALIREZA.K [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرام است برادر من (sm30)
حرام اندر حرام(sm14)
نه کی گفته همش 12 میذاشتن چن بار دیرتر شده
ارین دراما هم خوب میزنه هم اینکه اول از همه میزنه
- (sm48)
تا حالا قسمت 3 5 6 دقیق یادمه قبل از 12 اومد توی وبم گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی تاپیک ببین واسه قسمت 6 ساعت 11:26 تازه اینجا گذاشتم فک کنم 11 اومد
حالا هروقت گذاشت جایی لینک بزار توی تاپیک (sm14)
اینقدرم عکس قسمتای بعد نزار این صفحه سایت وستروس داغون کرده هیجان فیلمو تو دیگه نکن (sm25)
سجاد چطوری؟
بهههه سلام خوبم تو چطوری؟ (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]