سلام خرزو خان حالت چطوره؟(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خرزو خان حالت چطوره؟(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm10)
سلام خوبی عیزم
چه خبر
سلامتی
سلام(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه از خدمت خیلی راضی هستی که شدتشم اعلام میکنی(sm51)
سلام مرسی عسلم خبر فقط سلامتی گلم(sm127) بالاخره واسه پام اقدام کردم گفت یکشنبه صبح بیا تا معاف از رزم بشی یعنی بفرستن کمیسیون در کل ک.یرم توش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نفسم(sm59)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی راضیم ولی در کل ک.یرم توش(sm70)
اسمان بی رنگ است............(sm50)
غم دور از تو موندن.............(sm172)
- (sm81)
بزار با تو بسوزه جسم خستم...........
ببینی اتش و خاکستر من...........
(sm172)
مرا یار دگر نیست............(sm50)
از دست همه..
- (sm74)
کسی همسفرم نیست.
- (sm178)
لبریز دردش پیش ماست......(sm81)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق این آهنگشم (sm127)
دیگه چوبکاری نکن کاری نکردم که ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ قصه خیلی ملایم و به آدم احساس آرومی میده ...
امروز چند بار گوش دادم یه بار با این آهنگ خوابم برد
بعدشم راست گفتی راجب خرید فیزیکی محصولات پارس ویدیو اصلا کیفیت نداره خیلی پایینه ...چون قبلا 10 تا آلبومم که مهدی گذاشته بود
رو گوش دادم همه مث هم بود خوب شد گفتی وگرنه میخواستم مخمل نازم بگیرم
منم همین طور !نقل قول:
قربانت شبت پرستاره عزیزم
- (sm50)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عکسها به دلیل کیفیت بد دوربین مقداری تار افتادن(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm39)
- (sm50)
5 تا آلبوم جنیفر آیتونز اصلی امیر داد بهم میخوای لینک بدم
منتها 2 تاشو دل کن قشنگه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
- (sm50)
سلام خدمت همه موزیک بارانی های عزیز و سریال بازها
من دنبال سریال my name is earl هستم هرچقد گشتم جایی پیدا نکردم و همه لینکاش تاریخش گذشته
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم یدونه ازین تاپیکهای وسط صفحه که دوستان میان و کمک هایی که میخوانو تبدیل به یه صفحه میکنن ایجاد کنم
مچکر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmudreza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان آلتم در ماتحت خدمت سلااااااام دوستان...(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد 100 ساال اومدمُ نقـــــــــل (sm128)(sm128)
ایـــــــــــــــــــــــ ـــن جــــــــــــااااا حنـــــــــــــــــــــــ ـووز حـــــــــــــــس (sm54)(sm54)
(sm128)(sm128)
چــــــــــــــــه قــــــــــــــــده منــــــــــ قدیمـــــــــــــــی ام (sm25)
توووجــــــــــه نکــــــــــــــــرده بوودم (sm54)
چــــــــــــــه زوود گذشـــت (sm178)
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
وااااااااااااااایــــــــ ــــ چــــــــــه قــــــــــــــده وااااصـــــــــــه ایـــــــــــن اســــــــــــــــم دلــــــــــــــــــم تنگ شـــــــــــــده بوود (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
- (sm50)
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
- (sm50)
- (sm50)
درود(sm155)
- (sm50)
تو برو سفر سلامت......غم من نخور که...............(sm81)
- (sm155)
افسانه های دل را بردم به سوی ظلمت (sm50)
- (sm50)