ای دیوث داری منو زجر میدی تو که سرعتت خوبه دیگه چه مرگته(sm89) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای دیوث داری منو زجر میدی تو که سرعتت خوبه دیگه چه مرگته(sm89) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون وقت تا حالا الان داری پلی میکنی تازه. من ویدیوشم دیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث عیدت مبارک (sm2)زجر چیه بابا دارم دلداریت میدم نازت میکنم (sm30)نقل قول:
من ویدیو پی ام سی شو دانلود کردم بعداظهر که امیر گذاشت 30 مگ حجم داشت چون از حجم میرفت عرض 3 سوت دانلود شد (sm98)نقل قول:
منم همینطور (sm59)نقل قول:
یه آهنگ خوب بعداز چند ماه شنیدم البته این آهنگم مال عاشقاست بیشتر (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا حس خوبی نیست (sm172)
(sm89)
هادی کسی نیست بش گیر بدم کلید کردم رو تو تحمل تو زیاد کن (sm2)
کامران 20 مین صبر کن دارم آپلود میکنم اگه با نت ور برم این تخم سگ گیر میکنه
فعلا باش میام