پاشو باس دو لا شی(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پاشو باس دو لا شی(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش فیلت.ر سیگاره چیزی نداره که بدبخت (sm2)
آی بسه دیگه خسته شدم (sm2)
امروز با من خیلی متین صحبت کرد(sm41)(sm41)(sm41)نقل قول:
ببین تو باهاش چیکار کردی سایه تورو با تیر میزنه(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)
یه ربع بمون تحمل داشته باش(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)(s m41)(sm41)نقل قول:
عزیزم بیا بوست کنم انرژی بگیری (sm23)
درآ درآ(sm42)
درآر در آر(sm42)
این قرار بود دیوث یه سری فیلم ایرانی قدیم با کیفیت بالا بزنه رایت کنه 3 ماه بود عقده ای منو گذاشته بود سر کار روزی 4 تا هم اگه میزد تا چند روز تمام میشد زودی وقت گیرم نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد گفتم بزن نمیدونی منو گذاشته بود سر کار وگرنه اگه دلش میخواست میزد دیوث منم دیگه خوشم ازش نمیاد دلمو زد نامرد فک کردم بچه خوبیه ولی نیست
خب شاید نداشته روش نشده بگه
نباید دلگیر میشدی که (sm51)