(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی 2011 کلاس داشت الان همه 2015 یی ها هم شدن 2011(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی 2011 کلاس داشت الان همه 2015 یی ها هم شدن 2011(sm120)
تو حتی 2012 هم نبودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو امیر عضویت من بکن ۲۰۱۵ بده به اینا والا یه جوری میپرن به ادم انگار تاریخ عضویت مجمع فراماسوناس
میدونی چی زور داره؟؟ دروغ گفتن و این که فکر میکنی بقیه نمیفهمننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و الا تاریخ عضویت به ت...م هم نیست!
(sm2)ببینم این بحثو به سازمان ملل میکشونین یا نه
امیر 2011 منو بکن 2013 بین بچه ها تقسیم کن (sm120)
الی تو چجور ادمینی هستی یه حرکتی عنی بزن (sm120)
این شاعران بیکار (sm50)
(sm50)اشترم کات صوتی رو میتونی یا نمیتونی بالاخره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شات هنری بود
02:16:36
02:21:03
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ادمین خارجی گشادو بگو شما که موشکل حجم و سرعت ندارین خب کات میکردی میذاشتی دیوث
چهار ساعت میخوام یه کراوات ببندم نمیتونم (sm3)
مجمع جای فخر فروشی نیستنقل قول:
(sm2)
(sm74)چشمای همیشه غمگینت
حق داره بیچاره 200 هزار تومان یکم زیاد بود
در کل سه بار تو عمرم بیشتر نیس میبندم بدم میاد امشب مجبورم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بلد نیستم فک کنم از این بندای هس چارلی چاپلین میبست اخر از اونا ببندم (sm2)
با اون نرم افزار نشد یا کلا نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس آهنگ محسن که نیومد...از یه جا پیدا کنید بزارید سایت تا مجبور بشن پخشش کنن اگه این کارو نکنید واسه فروش فیلمشون هم که باشه حالا حالا ها پخشش نمی کنن....(sm142)
(sm2)یبار مجبور شدم ببندم از پسر همسایمون گرفتم دیدم دارم خفه میشم تو راه بازش کردمنقل قول:
(sm2)من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز یه جایی بودم بعد گوشیم زنگ خورد رینگتونشم "دوست داشتم " محسن بود . بعد یه خانومه کنارم بود میگفت دخترم بزار بخونه ج نده .گفتم میخواید براتون اهنگو بلوتوث کنم گفت نه خونه خودم دارم . خعلیییییییییییییی کیف کردم (sm19)
(sm178)یکاریش بکن دیگه
خخخخخخخخخخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
سوتی بود...نقل قول:
(sm2)دقیقا منم همین حس دارم میبندمنقل قول:
کاری داره کروات بستن ؟نقل قول:
(sm70)امیر یه کاری کرد که رادیو جوان آهنگ گوگوش رو امشب پخش کنه اینا می خواستن فردا شب پخشش کنن دمت گرم امیر دهنشون رو سرویس کردی(sm2)
مگه توام کراوات میبندی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی بلدم . بستنش کاری نداره که خنگ خدایین همه تووووننقل قول:
(sm172) دارم کلیپ نگاه میکنم مث این اسگلا هر کاری میکنه منم میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک بار تو هم عشق من از عقل میندیش
بگذار که دل حل کند این مسئله ها را...
داشتم از گوگل همینو میدیدم
01. Rafte Az Dast (sm118)
کراوات در اسلام حرامه (sm120)
موفق شدی ؟ (sm98)نقل قول: