این دیوث که درک نمیکنه.حالا تا صبح توضیح بدی انگار گل لقت کردی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این دیوث که درک نمیکنه.حالا تا صبح توضیح بدی انگار گل لقت کردی(sm2)
صد بار گفتم تو آدم معروفی هستی تو این بحث های حاشیه ای شرکت نکن (sm120)
گفتم الان گوگوش هم نشون مى ده (sm2)يکم دگه جلو بريم عمو داريوشو تو زندان نشون مى ده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا این دیانا چرا ناپدید شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش اوکی،حال نداشتی واسه یوزرت فکر کنی
ولی من موندم چطوری حفظ کردی؟(sm2)
تو دستت خوبه دست رو هر میزاری یا حامله اش میکنی یا شوهرش میدی اینو فکر کنم شوهر دادی که دیگه کلا از فضای مجازی کناره گیری کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی من اینقدر سرچ کردم حتی پیجه این کونکش مهران عباسیم بالا پایین کردم هیچ خبری ازش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدیم یه ریمیکسه واقعی و حرفه ای دادیما.(sm2)(sm2)
نفره بعدیو این یارو مسعود صادقلو دوزاری انتخاب کنم که از روزگار محو بشه.اینقدر بدم میاد از این اهنگای کس شعرش که حد نداره
مهدی جهانی و علیشمس رو هم تو کار باید جا بدی که کلا سلیقه ی موسیقی یه عده رو عوض کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر دیوث باز نشه کردی (sm2)
این طرز برخورد با یک انسان مداقع حقوق زن جایز نیست ننگ بر شما مردمان مرده پرست (sm132) ... (sm120)