تفسیر کن استاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تفسیر کن استاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم مثل آهنگ مادر
اول همه میگن خوب نیست
بعد میگن خیلی خوبه
(sm178)
من در حیرت طرفدارایی هستم که چاوشی بگوزه هم میگن به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه عقل داشت این دو تا مزخرف رو تو آلبوم نمیزاشت مثل بقیه تک آهنگاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومی که یواشکی توشه جای این آهنگا نیست
خیلی!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجا تو باران یه صندلی داغ داشتم که تمام عقایدم الان برعکس چیزاییه که اونجا گفتم!!
من با کارش مخالف نیستم اصلا دارم جواب اینارو میدم
فقط بحثم دو تا شدن حرفه که اونم اگه نظرش برگشته میتونه قبلش اعلام کنه که کلا جای بحث نذاره دیگه
6 تا مترجم استخدام کردیم هیچکدوم نفهمیدن این دوتا چی میگن (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره میخواستم بگم بدبخت صدای اونم بیشترشو برده زیر ضرباهنگ تنظیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگو بیخیال من قفلم روی کاور (sm2)
محسن دمش گرم یه کله هم میخونه (sm70)