باووشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باووشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
14
سرور داخلی هم سرعتت همین دهه این موقع همیشه یا فقط سرور خارجی؟نقل قول:
تو دی ان اس ست کنی درست میشه اگه خارجی مشکل پینگ داری گولگو رو ست کن اگه داخلی داخلی ست کن بهتر میشه سرعت بارگذاریت(بارگزاریت)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو tcp/ipv4 یا مودم. از من مخابراته یه مدت dns از خود مخابرات زنگ زدم گرفتم داغون شد . حالا یه سری میگن گوگل ست کن . موندم چه کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا خارج کجا بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور باید دی ان اس رو ست کنم همین الان سرعت دانلود نزدیک 300 کیلوبایته سرعت باز شدن صفحات 5 کیلوبایت هم نیست(sm25)
نه تو همون اینترنت اپشن (اولی)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گوگل ازن اموزش ست دی ان اس این دو تا بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8.8.8.8
8.8.4.2
دقیق یدم نیست ولی فک کنم اینا بود
بیشتر راهنمایی کن دیگه نفهمیدم . اسم انگلیسی چیزینقل قول: