نه (sm178) تا ۳ میرم بعد یه جور دیگه میشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه (sm178) تا ۳ میرم بعد یه جور دیگه میشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
برو آپارت ویدیوهارو ببین
(sm2)عسلامه دیگه بعد جالبه حضرات فتوا هم دادن براش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلیپش ببین سجاد شاید بتونی ببندینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو کی گفته حرامه سجاد از کجات درمیاری اینارو (sm70)
(sm2)
(sm3)یادمه تو مدرسه معلم پرورشی میگفت باید هر کدومتون تا قبل سن تکلیف مرجع تقلید انتخاب کنین ما عذا گرفته بودیم حالا کیو انتخاب کنیم (sm2)بعد چن سال گذشت دیدیم بابا دین این دیوثا ریده از بنیان دیگه کافر شدیم
از این کفشای تک تکی هم حرامه (sm70)
(sm2)
جک میگه باو برا چی حرام باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یبار نشد تو عمرم نماز بخونم تو مدرسه بزور میبردن نمازخونه منم هر کاری بقیه میکردن میکردم چن بارم تو کلاسای دینی و پرورشی میگفتن فلانی بیاد نماز خوندن صحیح رو نشون بده چکارایی کردم از زیرش در برم (sm2)
(sm70) از همون بچگی واینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چش هیز دنبالت بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاپیون میبندم باو (sm3)
فوقش یکیو تو خیابون ترجیحا داف خفت میکنم میگم برام ببند (sm2)
چون تی وی مال این نظامه (sm59)نقل قول:
ولی پروفوسور سمیعی رو بارها نشون داده با کراوات (sm70)
استثنائات بحساب نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا باید یه فرقی داشته باشن با غرب دیگه مثلا (sm70)
(sm2)خداییش این چی دین تخمیه ما داریم
هر کاری دوست دارید میکنید بعد میگید دینمون شخمیه (sm3)
تو هم که همیشه اینارو اماده داری (sm70)نقل قول:
(sm2)اینکه چیزی نیس یقه لباسم اینا میگن حرامه اگر سه گوش باشه بعد یقه شیخی اوردن بعد یکم لبشو بردن بالا شد دیپلمات
بقول خسرو شکیبایی ما بالاخره نفهمیدیم شیخای ما دیپلمات شدن یا دیپلماتای ما شیخ شدن (sm2)
یکی از خوبیات دین اسلام اینه که هر کی یه تعریف خاص خودش رو از دین داره
مثلن یکی نماز رو واجب میدونه روزه رو قبول نداره یکی برعکس ، یکی رقص و کراوات و ... رو مجاز میدونه یکی مشروب رو مجاز میدونه یکی دختر بازی رو مجاز میدونه (sm2)
باو خودشونو خر کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرق چیه همه دوس دارن شیک باشن
مشکل اینه که ما رو هم میخوان خر کنند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینو توضیح بده ببینم چیه دقیقن شاید شما لس انجلسی لندنی زندگی میکنی فرق داره با اینجانقل قول:
البته اینا واقعی نیس (sm120)
اون زمان کراواتی نبود که بخواد حرام اعلام بشه ، من زیاد به حرفای اینا اصلا هیچ توجه ای ندارم به شخصه
بگو فرزندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توصیه ی من اینه که شما به شخصه خودتو نجات بدی تا دیر نشدهنقل قول:
تویی که به دستورات دین عمل نمی کنی و اصلا نمیدونی چی به چیه . چرا مثلا میای میگی دینمون اینطوریه اونطوریه ؟؟نقل قول:
عشق و حالت که همیشه پا برجاست
یعنی خوشم میاد هر بحثی بشه اخرش ربط پیدا میکنه به دین (sm2)(sm2)
یکی از معجزات گوگوش این هست که۴۰سال پیش این روزا رو پیش بینی کرده بود.
میگفت:آسمون ابریه اما دیگه بارون نمیآد
من حواسم به خودم هست شما جلوتو بپانقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
حالا سر فرصت میام یاهو بت میگم الان وسط بحثه مربوط به گوشیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) کرواتو تو شروع کردی سجادنقل قول:
(sm2)یادمه میگفتن دین اسلام دین مهربانی هاست ایرانیا با اغوش باز پذیرفتن پیامبر همه رو دعوت کرد ! بعد پرسیدیم خروج کنی از دین اسلام چی میشه اینا رو گفتن اشترم برو پایین صفه یه عکس جالب داره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشد ..نقل قول:
به جون خودم میگفتم پاپیون بحث به اینجا ها کشیده نمی شد باز یا مثلا عمامه (sm2)نقل قول:
من فقط چند نکته بهتون بگم که نزدیک به 7..8 تا رتبه ی اول قراعت قرآن دارم ..مکبر بودم ..اذونم می گفتم (sm2)
خب این خودش بهترین دلیل برای انکار و اثبات ضعف دینهنقل قول: