نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومه؟ الان برام آهنگ امشب اي ماه رو فرستادن فوق العادس
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومه؟ الان برام آهنگ امشب اي ماه رو فرستادن فوق العادس
نقل قول:
(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
یه مدت داشتن ویدئو حکم حمل هرویینو داشت بعد آزاد شد ... ماهواره رو جلوشو گرفتن وااسش حبس و شلاق بریدن ولی الان تو بالای خونه های روستاهای دورافتاده هم دیش گذاشتن...
مطمئن باشید اینترنت هم یه روز اوضاعش درست میشه... نمیتونن جلوی تکنولوژی وایستن... حالا کی و چه موقع معلوم نیس.
نقل قول:
اسم آلبوم رو ميگي ميلاد جان؟
آره گرفتم، اگه امشب فیلمی که میبینم زودتر از 2 تموم شه، اینم میگوشم! (sm120)نقل قول:
دقيقا ، صحبتش كه هست حالا كي عملي شه خدا داند (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون پوريا جونم (sm127)
(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم با موبیل عادت نداری بیای فروم؟! (sm120)
آﺩﻡ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﯾﻪ ﺯﻥ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ با مهریه پایین ﺑﮕﯿﺮﻩ
ﺑﻌﺪ ﺑﻪ ﻣﺮﻭﺭ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻭ ﺟﺮﺍﺣﯽ ﺑﯿﻨﯽ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﻗﻄﻌﺎﺗﺶ ﺭﺍ ﺑﺪﻩ و يه زن خوشكًل برأي خودش جمع كنه،
ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺍﺭﺯﻭﻧﺘﺮ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺩ !.😜
چطور؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تجربه ای که من از مرتضی پاشایی دارم
فکر کنم بیت الله عباسپور 3-4 تا قهرمانی دیگه بیاره
بنده خدا دخی چطور تو این وضعیت میخوابه؟! (sm2)نقل قول:
ﺭﻓﻴﻘﻢ ﺑﺎﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺯﺩﻩ
ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﻏﻤﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺩﺍﺩﺍ ﻫﺮ وقت دلت گرفت ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺤﺮﻑ .
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻻﻥ ﺍﺱ ﺩﺍﺩﻩ چی ﺗﻨﺘﻪ!!!
به نظرتون اگه بگم شلوار کردی با رکابی،شکست میخوره باز! یا بگم تاپ و شلوارک!!
(wink)(wink)(eek)(eek)
اگه دو تا چیز کلفت داشته باشید دنیا به کامتونه ..!
اولی گردن
دومی پارتی
😌
اره اونم هست 😏
خاک برسرت 😂✋
نقل قول:
بايد برم الان هي داره غر غر ميكنه(sm59)
شب خوش عزيزان (sm127)(sm19)
حق داره والا (sm120)نقل قول:
معمولا پدر و مادر غر غر میکنن که بچه تا این وقت شب پشت پی سی نشینه تو خونه ی شما قضیه برعکسه (sm2)
شب به خیر (sm127)(sm127)نقل قول:
با من بمون پرنده، من تشنه ی صداتم
من شاعر یه لحظه از شرم گونه هاتم
بازم بخون دوباره که هم صداترینی
با بغض هر شب من تو آشناترینی
با تو شبم تمومه، تنهاتر از همیشه
بمون که این سیاهی بی تو به سر نمیشه
تو قصه ی صدایی، تعبیر هر اشاره
بی قیمت نگاهت وقتی که غصه داره
مثِ یه قطره بارون یه عمرِ تو هواتم
شبخون دوره گردِ شهر ترانه هاتم
تو آخرین امیدی، تو آخرین ستاره
دلبازیِ شب و نور وقتی بارون میباره
با من بمون پرنده، من تشنه ی صداتم
من شاعر یه لحظه از شرم گونه هاتم
بازم بخون دوباره که همصدا ترینی
با بغض کهنه ی من تو آشنا ترینی ... (sm181)
خرنقشا(sm2)نقل قول:
مال نه ولی حال به همراه پذیراییشو اره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه مرگ دیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بگذار که خویش را به زاری بکشم
مپسند که بار شرمساری بکشمچون دوست به مرگ من به هر حال خوش است
من نیز به مرگ خود به هر حال خوشم (sm27)
عالی (sm2)نقل قول:
از این به بعد حرص در میارم تا مدام از این شکلک استفاده کنی تا ملاجم حال بیاد(sm2)
(sm70)اصن فهمیدی چی تف دادی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک اصن حرف نزنه میگن لال ِ (sm2)
یادمه زمانی که ویدئو آزاد شد ، هیچی صدای مخالفی نبود و جنجالی به پا نشد ! مثه الان نبود که روزنامه و سایت و دلواپس و احمقی نجاتی ها باشن و جنجال درست کننن ! اون زمان هر چی دولت میگفت ، همه اجرا میکردن و تریبونی نبود که ساز مخالف بزنه و بخواد داستان سازی کنه ! در مورد ماهواره هم همینطور بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما الان میخواستن سرعت اینترنت رو زیاد کن ، از آخوندای مرجع گرفته تا دلواپسا و احمقی نجاتی ها همه مخالفت کردن و حتی تهدید وزیر به استیضاح و ... منتظرن یه سوژه دستشون بیاد و شروع کنن به جنجال و داستان سازی که آی لهبل گفته این و لهبل گفته اون !! بعدشم اینا از نت میترسن به چند دلیل ... به خاطر همین هیچوقت وضعیت نت درست نمیشه خیالت راحت
سلام صبح بخير (sm176)
نويد (sm172)
دلیلاش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا واسم جای سوالِ که چندبار امام جمعه های شهرهای مختلف مخالفت کردن(مخصوصا امام جمعه مشهد)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا لباس زیر به عنوان پوشش ساده استفاده میشود اما مدتی است که مردم به دلایل عجیبی آن را میپوشند بهعنوان مثال دو تا از بوکسورهای معروف برای پنهان کردن و محافظت از اندامهای جنسی خود از لباسهای زیر خاصی استفاده میکنند. همچنین اخیرا یک شرکت انگلیسی دست به تولید و توزیع لباس زیری زده و مدعی است که اندام جنسی مردان را از خطرات اشعههای وایفای، محافظت میکند.
جوزف پرکینز (Joseph Perkins) پزشک ساکن لندن مبتکر و مخترع این نوع لباس زیر، در مصاحبه با دیلی میل در ارتباط با انگیزه خود برای طراحی آن میگوید: «از وقتی به اثرات وایفای بر کاهش تعداد اسپرمها در مردان آگاه شدم، تصمیم گرفتم کاری انجام دهم و نتیجه یافتههای من تبدیل به شلوارکی از ترکیب بافت تارهای نازک نقره شد که تا حدود ۹۹.۹ درصد جلوی اشعههای مضر وایرلس را میگیرد.
با توجه به افزایش چشمگیر استفاده از دستگاههایی مانند گوشیهای هوشمند، تبلتها و لپتاپها، مردم در معرض مقادیر زیادی از تابش الکترومغناطیسی هستند و برای همین خطرات وایفای به قدری جدی است که در کشورهای اروپایی از سالها پیش در این زمینه تحقیقاتی جدی و پرهزینه صورت گرفته است. در یکی از مقالات منتشر شده از وایفای به عنوان راهی برای سوزاندن مغز اعضای خانواده یاد میشود. بیخوابی، ناباروری، سرطان، کند شدن فعالیتهای ذهنی از دیگر خطرات ناشی از اثرات وایرلس هستند.
در حال حاضر این شلوارکها برای مردان طراحی شدهاند، و آنها می توانند بدون نگرانی این گوشیها را در جیب خود قرار دهند. این شلوارکها علاوه بر اینکه میتوانند جلوی رسیدن سیگنالهای وایفای به بدن را بگیرند، به علت استفاده از نقره آنتیباکتریال بوده و اجازه رشد باکتری در لباس را نمیدهند.
چرا امروز تعطيله هيچكسي نيست؟(sm74)
نقل قول:
(sm2)(sm2)
ازدواج تو سن 22_23 سالگي
مثل ترك كردن يه مهموني توپ ساعت 8 شبه
والا چه كاريه آخه!
باز باید نثارت کنما(sm2)نقل قول:
اره جون تو(sm120) تیمای ی دست هستن وگرنه هیچکدومشون جز منچستر تیم شاخی نیستن.. اون 3تا تو ی سطحن فقطنقل قول:
گروه E / d گروه مرگ.. که 3تا تیم بالاتر از خوب داره
(sm81)
آگهي استخدام لري:
به يك منشي نيمه پاره، تمام وقت نيازمنديم...!(sm30)
چي شده؟(sm74)نقل قول:
آخونده داشت به صابر (تا نيستش از اسمش سواستفاده كنم(sm2) ) تَيمم ياد ميداد
وقتي دو دستش رو روي زمين زد گوزيد! ولي به روي خودش نياورد
وقتي تموم شد از صابر پرسيد: متوجه شدي؟
صابر گفت: ببخشين حاج آقا فقط يه جاش حاليم نشد اول دست ميزني زمين ميگوزي؟!! يا اول ميگوزي بعد دستت ميزني زمين؟!!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]