راستی الی پینک یه ترکش بی کلام بود یا من توهم زدم
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی الی پینک یه ترکش بی کلام بود یا من توهم زدم
یه ویدیو بود مستند خرید البوم تو میدون انقلاب ! نصفشو یه دختر خوشگله میاد امر به معروف نهی از منکر میکنه بقیشم عکس دو ثانیه فیلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی از 4 پنالتی آخرش 3 تا خراب کرده
پنالتی زدن کار هر کسی نیست فقط کریس پنالدو از پسش بر میاد(sm120)
:|(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چند وقت پیش تو یوتیوب پیدا کردم فکر کنم ، میگردم دنبالشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریم دیشب گل زد باورت میشه ؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام البوم بی کلامه همون یه ترک فک کنم کلام داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا تو 10 تومن داری و بازی بارسا لوانته زده ضریب 1.2 6.7نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون احتمال برد بارسا زیاده تو برد بارسا رُ بزنی پولت ضربدر 1.2 میشه و اگر رو لوانته ببندی ضربدر 6.7 و مساوی هم به همین ترتیب
بارسا ببره درست بگی 12 تومن میبری لوانته ببره 67 تومن(sm120)غلط هم بگی پول نوش جون اونا(sm120)
شاید مسی از اون لایی که تو الکلاسیکو از کاکا خورد ناراحته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم معروفیه حتمن تو سایتا هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]