(sm77) کجا ؟ روز شمار ؟ (sm2) نیشان من بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77) کجا ؟ روز شمار ؟ (sm2) نیشان من بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اونجایی که من یادم میاد احمتوند با مورتوض رفیق بود (sm2)
نسل شادمهر :
بخیلانی که بیشتر به آفت و علف هرز شبیه هستند تا طرفدار
فک میکنید مخاطب این بخش از سخنان چه کسی می تواند باشد ؟ (sm120) جوابهای صحیحتان را همین جا بگین پیامک نداریم
آقا
بهنود زنده باد (sm111) چه کردی پسر (sm127) اسم تو لرزه بر اندام آقایون انداخت ... و این است ارتباط صحیح
بهنود گفت : 4 آذر یادت نره آقای فرشباف (sm59)
زنده باد آرمین که زیر یوغ لمپن بزرگ نرفت درود بر شرفت درود بر تو مردددددددد
(sm2)نقل قول:
(sm120)
که از عشقش بخیزد صد پریشانی(sm50)
بله بله (sm50)خوشبختانه بن شد بچه پرو(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کزاب اخراجی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنوان کاربری رو بزن : کذاب یا کذاب اخراجی
فقط ببینین چجور سوختن دارن بالا پایین میپرن ... آلبوم هم که دیدین نتیجشو