(sm70)مرتیکه کیون بلبلی فهمید دارم میام رفت
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)مرتیکه کیون بلبلی فهمید دارم میام رفت
برو الدنگ مثلا الان که الی اومده چه گلی به سرمون زدیم ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چه سریع خودشو به کادر مدیریتی چسبوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویدیو کوشانو که دیشب اومده تی وی کسی نداره گرچه چیزیم نگفته ولی خب بازم دیدن داره (sm10)
برو الدنگ من دو سه روزم تا ممر بیاد حواسم به وب هست ، بعد اون دست خودتون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما کارای مهم تر از این داریم (sm120)
(sm70)وقتی نبود دور برداشته بودیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساکت شدین الان (sm2)
(sm2)نقل قول:
من سکوتی نمیبینم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خوبه باز حواسشون بوده
الدنگ کامنتا باید تایید بشه و به سوالات جواب داده بشه (sm98)نقل قول: