همونی که گفتی دیگه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
tcp/ipv4
تو گوگل بزنی با عکس میارتش
نمایش نسخه قابل چاپ
همونی که گفتی دیگه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
tcp/ipv4
تو گوگل بزنی با عکس میارتش
راستی دانی وقتی میخوام تو اینستا لوگین کنم یه 25 باری باید go بزنم تا بره سرعت نتم خوبه به نظرت از چیه. وقتیم لوگین میشه پست که میخوام بزام هی باید ریفرش بدم . ویدیو اصلا" نمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم حدس میزنم از ******** هوشمنده دارن رو اینستا ازمایش میکنن ریدن تو سرورا .
خودت اینستا داری مشکل داری باش یا نه
من من همچین مشکلی ندارم ولی امروز یه جا دیدم نوشته بود سرورش مشکل داره اینستا ولی فک نکنم این طور باشه باید شیلترفکن برو شاید درست شهنقل قول:
فقط 2 اشتباس باید 4 باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8.8.8.8
8.8.4.4
نمیودنم والا من اینا رو یادم میره همیشه میزنم خودش ارور میده متوجه میشم
نه اون 14 که زدم یعنی 14 مین مونده تا آپلود تکمیل بشهنقل قول:
آپلودم از سرور داخلی اگه خوب باشه 45 سرور خارجی هم 35 (sm3)
به نظر منم اینستا هیچ مشکلی نداره. همین ف**** تر ینک هوشمند کارو خراب کرده . با چیز شوکن بریم 100% مشکلاش حل میشه . چیز شوکن خوب سراغ داری بدی بمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خوب لیچ کن رو سرور ایران اپلود بوی بعد بذار روی دانلودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه روزی بشه فردا با این آهنگ (sm50)
حس خوبیه....(sm111)
باید تو مستی اینو گوش بدی اینطوری فایده نداره (sm172)(sm50)