(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر که نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط xenon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی چیزایی میگه زنه.. مثل سرده... بیا تو قاب و اینا
بی انصافیه در حق پارو انصافا(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی انصافی واقعی یعنی رونالدو رو اخراج کنن بعد واسه یووه پنالتی بگیرن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجور منو گرفته آلبوم البته گذر زمان ثابت میکنه ولی این حسی که از آلبوم گرفتم فقط وقت شنیدن پارو داشتم قبلانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم حاشیه هاش بیشتر از خود آلبوم شد یکم چهره محسن خراب کرد شاید یه علت اینکه به اندازه پارو حال نداده همین باشه ولی همه چی رو کنار بذاری فقط آلبومو گوش کنی خیلی خوبه واقعا
کلا محسن تو پارو خوشفکر تر و خلاق تر بود ولی ابراهیم به لحاظ شعر و تنظیم از پارو که خودش تو این زمینه شاخ بود ، بالاتره به نظرم
دومین پنالتی (sm120)
باید خلاصه بازی رو ببینم نظر بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لحاظ تنظیم پارو قوی تر بود چون میکس و مسترشم برای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نر تو آلمان فرستاد کلا حال و هوای آهنگاش فرق داره...و اینکه دوتا ترک اولش شعرشو روزبه بمانی زحمت کشیده....ولی به قوله یکی آلبوم ابراهیم مثه قرمه سبزیه هرچی میمونه بهتر جا میفته....من همون اولین بار که شنیدم جذبش شدم ولی فک کنم تو همین چند روز حدود 20 بار کل آلبوم و گوش دادم و هنوز یکنواخت نشده برام...
اخراجش یه مقدار سختگیرانه بود (sm120)نقل قول:
من هرجور حساب میکنم هیچیش بالاتر نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]