عمامه (sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عمامه (sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردشو این دینو ببرن با دستوراتش اینقد مسخرس ادم نمیدونه از چی باید بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین کراواتو بگیر برو تا تش
عشق و حال ؟ میرقصیم ؟ کنسرت میریم ؟ میتونی راحت حرفاتو تو محافل سیاسی بزنی ؟ هر چی دوست داری میتونی تو سینماها ببینی بشنوی ؟ الان دقیقن منظورت از عشق و حال چی بود
از این شکلک بدم میاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو منم بودم (sm70)تا زمانی که نمیتونستم بفهمم فقط کاری رو میکردم که بهم یاد داده بودن و از وقتی تونستم تصمیم گیری کنم دیگه این خرافاتو گذاشتم کنار (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل خاندان تا یه زمونی فک می کردن من پیغمبرم ..البته تا یه زمونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعه 24 بهمن1393 ساعت: 14:2 توسط:پویا رضا نیس رفته تو غار
:))))))))
عالی بود :)))
همین الان تو غار تصورش کردم :))))
سلام منو برسون :)
پاسخ:
همیشه برای اینکه رو کارای هنریش تمرکز کنه میره اونجا یه دفه تو کوه گم شده بود سه روز بدون اب و غدا هلال احمر پیداش کرد
(sm2)(sm30)
(sm2)(sm2)
کنسرت نمیری ؟ نمیرقصی ؟ اخر هفته ها پارتی نمیری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشروب نمیخوری ؟ با دختر نممی پری ؟پ
اگه سختته میتونی دینتو عوض کنی .
(sm70) این ؟نقل قول:
چگونه میتوانیم آنهایی را که ایمان دارند باور کنیم در حالی که خود را باور نداریم. بر آن دسته از مردم که مایلند باور داشته باشند اما نمیتوانند، چه خواهد رفت و بر آن دسته که نه میخواهند باور داشته باشند و نه میتوانند چه؟
The Seventh Seal
(sm50)
فکر میکنی چرا میگن انقلاب اسلامی چرا میگن ولایت فقیه مطلقه چرا همه پسوندای ملی رو برداشتن گذاشتن اسلامی
پرچم نماد ملی رو برداشتن نما اسلامی گذاشتن
این احمقا برای ریدنم میگن برین ببینین اسلام چی میگه قاتون اساسی رو بر اساس اسلام نوشتن
فکر میکنی چرا سازمان ملل و حقوق بشریا گیر دادن به ما برای اینکه این دوره زمونه قانون زندگی انسانها باید بر اساس انسانیت باشه نه دین اونم دین تخمی تخیلی وحشیانه اسلام
همین مرتیکه لاریجانی نماینده حقوق بشر میاد اینجا میره شبکه دو میگه غلت کردن این غربیا وحشی میگن ما زیاد اعدام میکنیم انسانی نیست و فلان بهمان بعد رفته فرانسه تو تی وی اونجا گفته اگر قانون جزا رو اصلاح کنیم مجلس این اجازه رو بده 80 درصد شیمبلی خانوم دقت کن دخترم 80 درصد اعدامهای ایران کم میشه
خدایی ناکرده برای خودتون این اتفاق پیش بیاد اونجا فیلت یاد هندستون میفته قانون این مملکت به پخی هم نمی ارزه حتمن باید تجربه کنی ؟ برو ببین چه خونواده هایی داغدار شدن چه بلایی سرشون اومده
اره(sm25)نقل قول:
دیشب اونجا دوتا دختر پسر بودن انقدر همدیگرو بغل میکردن یه کارایی میکردن
دختره صورت پسره رو دست میکشید بشکون میگرفت نازش,میکرد (sm70)
(sm120)
اسلام دین خوبی است (sm59) حوری هایی با پستان های درشت (sm59) به به رود عسل (sm59)
خب پس مثل اینکه اندازه کله مورچه از جزای خروج از دین خبر ندارینقل قول:
نه نمیرم چون اینجا نیست بعدشم کی گفته کنسرت اینا ؟ شاید یجور دیگه کنسرت بخوایم
کلاب هست بریم ازادانه برقصیم ؟
بعدشم نگفتی مطبوعات ازاد هستن میتونن شورای نگهبان سیاست نظام رو نقد کنن ؟ میتونن نیروی انتظامی رو نقد کنن میتونن مراجع تقلید رو نقد کنن ؟ و هزارتا چیز دیگه
میتونی مشروب ازادنه بخوری ؟ یا باید پلیس بازی در بیاری
امام خمینی : ولایت فیقه هدیه الهی ست . (sm2)
ینی بز هم از خودش تعریف نمیکنه (sm2)
(sm25)البته تقصیر خودت نیست دهه هفتادی هستی چیزی تو زندگیت تجربه نکردی یعنی نذاشتن
آدم با دختر راجع به این مسائل حرف میزنه؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بی خیال ولش کن (sm10)نقل قول:
میدونم دلت پره ولی تو رو خدا همه چیو قر و قاطی نکن با هم
تو مجمع عدالت جنسیت نمیشناسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو ربط ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین خودم چطور شخصیتمو بازیچه چندتا بچه کردم (sm25) لعنت بر خودم باد
بدبختی اینه که فک میکنی من همه چیو قاطی کردم ما هم یه زمانی نسبت به دین و اسلام اینجوری بودیم بزرگتر شدیم اینترنت اومد چارتا کتاب خوندیم فهمیدیم کجاییم والا به ما دهه شصتیا چیزی جز نفرت اموزش ندادن همش کلاسای مبارزه با استکبار جهانی سر صف مثل خروس دم سحر بگیم مرگ بر امریکا مرگ بر اسراییل نماز جمعه وتظاهرات ببرن و از این حرفانقل قول:
تو تحت هیچ شرایطی نمیتونی یه نفر و بیدار کنی ، مگه اینکه خودش بخواد. پس چرا الکی سر خودت و درد میاری؟نقل قول:
موفق شدم (sm135)
خوب دیگه تمومش کنید ، یه بحث دیگه شروع کنید باز برسیم به این موضوع (sm2)
چجوری شل میشه (sm2) الی تو چندبار بستی
(sm70)من که خودم نبستم همون یبار بود که بت گفتم تو راه بازش کردمنقل قول:
فک کنم گروه کور زدم
خوبی بدی دیدی حلال کنید (sm2)
من زیاد مذهبی نیستم اونقدرام حجاب ندارم ولی به دین پدرم احترام میزارم هیچ وقت مسخره نمیکنم.نقل قول:
منم میدونم چ خبره
الی تفکراتت شبیه مستای اینجاس جم کن بیا اینجا هواتو دارم (sm2)
(sm77)نقل قول:
(sm70) بازش کن دیوونهنقل قول:
حرامه بردار حرامه بردار حرام بفهم(sm2)
فک کنم اموزش طناب دار بود (sm2)نقل قول:
چیه ؟ (sm77)نقل قول:
فقط مشکل اینه که شماها اسلام رو با نظام یکی در نظر میگیریدنقل قول:
باز این شکلک رو گذاشت
روحانی فقط سید حسن اقا امیری سخنرانی هاشون رو بشنوین کفتون می بر
پیشنهاد می کنم حتما سخنرانی هاش رو بشنوین تا بفهمین دین واقعی چیه
(sm165)نقل قول: