همسايه مون داره با زنش دعوا ميكنه
ميگه من گوه خوردم گفتم طلا ميخرم فكر كنم ديشب قول داده!
نمایش نسخه قابل چاپ
همسايه مون داره با زنش دعوا ميكنه
ميگه من گوه خوردم گفتم طلا ميخرم فكر كنم ديشب قول داده!
فک کنم خدا نیمه گمشده منو …
بین همه تقسیم کرده
ب هرکی می رسم ی حسی بهش دارم
حتی شما دوست عزیز
لباس مجلسيِ زنونه چيست؟
لباسي که اونجاهايي که بايد پارچه داشته باشه نداره و اونجاهايي که نيازي به پارچه نداره دو سه متر اضافه داره!!
شك بین دوشك چیست؟
هرگاه نیمه شب بیدارشوي و وسط دوشك بنشینی
این میشه شک بین دوشک(sm2)
فرق بین دوستت دارم و عاشقت هستم چیست؟
پاسخی زیبا از چارلی چاپلین
پاسخ چارلی بسیار ساده بود
وقتی گلی را دوست دارید آن را گلچین میکنید(می چینید) اما وقتی شما عاشق گلی هستید آن را هر روز آبیاری می کنید
کسی که این(متن) را بفهمد زندگی را فهمیده است(sm70)
صابر کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻮﻕِﺩﻳﭙﻠﻤشو ﺗﻮ ﺭﺷﺘﻪ ﭘﺮﻭﺭﺵ ﭘﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﺍﻫﻠﻲ
ﺍﺯ ﺩﺍﻧﺸﮑﺪﻩ ﻏﻴﺮﺍﻧﺘﻔﺎﻋﻲ ﻭ ﻏﻴﺮﺣﻀﻮﺭﻱ ﻋﻠﻤﻲﮐﺎﺭﺑﺮﺩﻱ
ﺗﻮ ﻗﺮﻳﻪﻱ ﻣﺴﻠﻢﺁﺑﺎﺩ ﺍﺯ ﺗﻮﺍﺑﻊ ﻳﺎﻗﻮﺕﺷﻬﺮ ﺳﻔﻠﻲ ﻣَﻤَﺴﻨﻲ ﺑﻪﺯﻭﺭ
ﺳﻪ ﺗﺮﻡ ﻣﺸﺮﻭﻃﻲ ﻭﺩﻭ ﺟﻠﺴﻪ ﺗﺸﮑﻴﻞﺷﻮﺭﺍ
ﻭﻧﺎﻣﻪ ﺍﺯﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﺎﻋﺖ ﻣﺴﺠﺪﺷﻮﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ(ﻧﻔﺴﻢ ﮔﺮﻓﺖ)
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻣﻴﮕﻪ:ﺍﺯﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺑﺎﻳﺪﺭﻓﺖ ،ﺳﻘﻒ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻭﺍﺳﻪﻣﻦﮐﻮﺗﺎﺱ!
ﺧﻮﺏ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻛﻴﻠﻴﭙﺲتو ﺑﺮﺩﺍﺭ(sm2)
تو خیابون میخواستم رفیقمو صدا کنم
ﺩﺍﺩ ﺯﺩﻡ: الاااااغ …
شیش هفت ﻧﻔﺮ ﺑﺮﮔﺸﺘﻦ |:
این آمار واسه کشورمون فاجعس!!(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نويد چرا از صبح فقط اسمش هست خودش نيست؟(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مینا جونم. خوبی عزیزم؟ ظهرِ شما هم بخیر به صبح نرسیدم جواب بدم (sm172)(sm10)(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظهرت بخير عزيزم خوبم تو چطوري؟ خسته نباشي گلم (sm19)(sm134)
ملت از بیرون زنگ میزنن واسشون غذا بیارن
اونوقت من باید از بیرون زنگ بزنم
که غذامو نخورین توروخدا الان میرسم(sm2)
حسین بچش قاشق قاشق عسل میخورده
باباش میگه….
گاو نریده سا!
زنبوره ریده س
یه ذره یه ذره بخور!(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات خانومی ممنون. سلامت باشی (sm19)(sm127)
مرسييييييييييي آتي پرچم بالاس امروز تاپيك افتاده دست بانوان (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
سه موجود تو این هوای گرم طاقت میارن :
۱- تمساح
۲- شتر
۳- زنی که میخاد بره خرید
(sm70)
دختره شب عروسی میگه من حوصله نزدیکی ندارم یه رنگ بریز رو دستمال برو نشونه خانوادت بده ......... صابرحول میشه رنگ سبز میریزه رو دستمال نشونه پدر مادرش میده میگه خاک برسرت زدی کیسه صفرا رو ترکوندی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویـــــــــــد میخواسته بره ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﺗﻮ ﺩﻓﺘﺮﭼﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩه ﺭﻧﮓ ﻣﻮ ﺧﺮﻣﺎﯾﯽ !
ﯾﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﮐﻪ ﻣﻮﻫﺎﺕ ﻣﺸﮑﯿﻪ !
ﮔﻔﺘه ﺁﺭﻩ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺮﻣﺎ ﻣﺸﮑﯿﺎ
ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﺍﺿﺎفه خدمت خورده ﻫﻤﻮﻥ ﺍﻭﻝ
(sm70)
آنکه که بی باده کند جان مرا مست کجاست ؟
وآنکه بیرون کند از جان و دلم دست کجاست ؟
(sm85)
نقل قول:
فدات بزن قدش عزیزم (sm173)(sm127)(sm2)
خیلیا نیستنا (sm25)
پاشین بیاین بینیم (sm39)(sm89)
من هستم غصه نخور!!!(sm2)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععععععع شرمنده اسمتو یادم رفت بگم (sm25)
حالت خوبه؟ توام کم پیدایی ها (sm39)(sm89)
اشکالی نداره دشمنت شرمندهنقل قول:
بد نیستم مرسی
مادر بزرگم شدیدا مریضه و کل خاندان خصوصا من گرفتاریم!یک ماه هست که اینطوریه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی. سنشون میره بالا اینجوریه ایشالا شفا پیدا کنه(sm172)
مرسی ولی این بخاطر سنش نیستنقل قول:
یه غده تو سرش داره که نمیشه عمل کرد!
نقل قول:
اخی الهی(sm74)
ایشالا که درست شه توکل به خدا (sm172)
مرسی(sm127)
نقل قول:
نقل قول:
خدا ايشالا همه مريضا رو شفا بده (sm74)
نقل قول:
(sm35) زدم قدش فقط ببخش يكم با خشونته (sm30)
(sm93)نقل قول:
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خیلی هم خوب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به بچه های گل ببخشید من خیلی عجله دارم (sm155)(sm2)
عباس بیا خواستم پخ بزنم دیدم نمیشه (sm81) حالت بهتره ؟ چه خبر ؟ خوبی ؟ گیمر (sm2)
یه کاری بات دارم این بیت تورنت نصب کردی یا همین یوتورنت بلدی چطور کرک کنی که غیر فعال نشه (sm178)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به روي ماهت گل پسر(sm127)
هادی دیوس تویی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یوتورنت 6-5ماهه که نصب هست کرک نمیخاد که(sm120)
نقل قول:
سلام دوستِ عزیز(sm10) به کجا چنین شتابان؟(sm155)(sm2)
آره (sm2)ن باو خو کرک میخاد بدون کرک کلی تبلیغ میاره وقتی که کرک میشه pro میشه سرعتم بهتر میره بالا کلا شکل نرم افزار تغییر میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A B O L F A Z L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول هفتس (sm120)نقل قول: