آره دقیقا. همون که خودشم گذاشته بود. قشنگترم خونده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره دقیقا. همون که خودشم گذاشته بود. قشنگترم خونده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوال منم هست! :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهواره چیزی نگفته؟؟ تلگرام چرت و پرت زیاد میگندنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Naser:
⚫️جزئیات علت مرگ اندی؛
محمد وفایی مدیر برنامههای وی ضمن تایید خبر مرگ اندی این اندوه جانسوز رابه جامعه هنری ایران تسلیت گفت
لازم به ذکر است پلیس امریکا علت تصادف اندی را سرعت زیاد عنوان کرد جسد اندی به پزشک قانونی مرکزی امریکا منتقل شده
ساعتی پیش که این خبر بر روی خبرگزاری های بیرونی مخابره شد خوانندگان لسانجلسی با حضور در منزل شخصی مرحوم اندی ابراز همدردی کردند
Join → @Aparat_Tv ������
(sm25)(sm172)
R.I.P Andy(sm10)
خدا رحمتش کنه(sm81)
حالا هیچی معلوم نیست
دقیقا منم سیر نمیشم باورت میشه ۲۰۰بار گوش کردمشنقل قول:
شایعه بود!!(sm2)
سکوت لحظه رفتن برام تلخ و غم انگیزه(sm81)
(sm74)
خخخهه.چقدر راحت مردمو سرکار میذارند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر نفسم با تو رفت دوباره با تو برگشت
هومن نامداری هم ظاهرا در البوم تصویر حضور داره
Taghdir
Tarafdar
Tajrobe kon
Tasvir
همه با ت شروع شده
کسی نمیتونه صدایش شادمهر رو از این ورژن کات کنه بذاره رو اونی که لهراسبی خونده؟
دقیقا یکین با تنیظیم کاملتر
اقا این طرف ادعا کرده که اهنگ وقتی حواست نیست رو داره و قراره به صورت سینگل پخش کنه
وتو البوم حسرت نیست این کار
خود آهنگ حسرت رو قراره هفته دیگه بده
یه اهنگ یونانی زیبا که تو ایران هم چند نفر کاورش کردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنینقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ساز زده باشه قاعدتاًنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
سفر
طرفدار تجربه کن تقدیر و تصویر شادمهر
استوری زده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا که پخش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من فکر میکنم همین حسرت داشته باشه
بقیش برای جذب فالوور هستش
کی قراره بده ...شادمهر ؟؟؟؟نقل قول:
قرار هست لو بره!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shadisl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پس انگار خبری نشد(sm74)
اهنگ جدید امین امید با ترانه ای که قرار بود شادمهر اجراش کنه ولی نکرد
با این که دور من عاشق زیاد بود
چشمای من به عشق بی اعتماد بود
توو اولین نگاه مجذوب تو شدم
با این که بد شدی من خوب تو شدم
دوست داشتن تو رو انکار نمیکنم
میخوام نری ولی اسرار نمیکنم
نزدیک در بشی واسم تموم شدی
میری به لحظه ای که آرزوم شدی
رویای عشق تو نابود میکنم
دنیامو بعد تو محدود میکنم
زخمی که میخورم از اعتمادمه
میرم که دور شم از هر چی آدمه
نمیدونم چرا ترانه های امروزی انقدر کوتاه شدندنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم خواننده ها بیحال شدند هم ترانه سراها
(sm10)
اینو شادمهر میخوند چی میشد لامصبنقل قول:
شادمهر ترانه های بهتر از اینم دستشه ولی نمیخونه..بجاش میره قلب منو از استاد محرابی میخونه با دوتا خط شعر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش درسته این چندتا ترانه مثل وقتی حواست نیست و بازی و پس تو کجایی و نفس بکش که کنسل شده قشنگه ولی ترانه های محرابی خیلی قابل دفاع تره و شادمهرو از نظر ترانه بیمه کرده
عمرا...ترانه قلب من و همیشگی از نظر شما قابل دفاعند؟نقل قول:
ترانه های دو خطی ب درد شادمهر نمیخورهنقل قول:
مسعود عزیزترازجان
از نظر شما الان ترانه قلب ساعتی که اتاقش رو داشت مرتب میکرد قابل دفاع بود یا همین ترانه امین وامید و یا وقتی حواست نیست که واقعا افتضاحی بیش نبود
من نمیگم همه ترانه های مهرابی خوبه خیر
اون موقعی که قلب ساعتی کنسل شد و همین شماها اینجا جبهه گرفتین و امیرفرشباف رو بردین زیر سوال ، با خودم گفتم چرا واقعا این کارو کرد
ولی بعد که با صدای خواجه امیری منتشر شد با خودم گفتم پس این تیم داره با تفکر و انگیزه کارش رو انجام میده
الانم شما اجازه بدین البوم تصویر منتشر بشه و با یک ترک قلب من اون رو سعی نکنین زیر سوال ببرین.
این تیم داره تلاش میکنه و البوم تجربه کن این رو به ما ثابت کرد
به هرحال این هم فصل جدیدی از فعالیتهای شادمهر بود همونطور که خودش تو کنسرتهاش اعلام کرده از این وضعیت راضیست و حمایت میکنه
کمی درنگ کنیم تا البوم تصویر بیاد و لذتی بیش از البوم تجربه کن را هم تجربه خواهیم کرد
انشاءاللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#پیانو