عسل ترکوندی (sm127)(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
عسل ترکوندی (sm127)(sm19)
میگم که من هنوز نگوشیدم...ی سری نظرارو خوندم... تعریف انچنانی که ندیدم .. همه میگفتن قر بده(sm2)البته محسن فحشم بده برای ما از اهنگ خیلیا بهتره (البته به استثنا اهنگ مترو)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارو شکر..... فیس دی اکتیو... نمیرم کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز از 4 جهت بهم حمله کردن ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشعورا جوری خیسم کردن زیر دوش میرفتم اینجوری نمیشدم
سینوزیت رو خدا به خیر کنه (sm54)
روزی که من رشتی بخونم میفهمین فولک شاد یعنی چی (sm2)
سیایی ترِ نخوام بلایی ترِ نخوام (sm2)
اشکال نداره ، چیز خاصی رو از دست نمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بگیر بگوش دیگهههه چرا معطلییییی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفه اول میگ مینای چووانم
بعد میگ بینای چووانم
مینا مال دندون نیس مگ ؟؟؟؟(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو دسته 8 گیر کردم.. بازیکن خریدی؟ من فقط ورزشگاهو 50000 تایی کردم(sm120)ی لژیونرم خودش مفتی بهم داد.. ماشین گلزنیه(sm2)
بزن ی دوستانه بریم.. تیمتو دفاعی بچین زیاد گل نزنی بهم(sm30)