بازی اندروید منظورم بود وگرنه من از فیفا 2007 بالاتر بازی نکردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بازی اندروید منظورم بود وگرنه من از فیفا 2007 بالاتر بازی نکردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب حوصله ای دارین یوزر میسازین(sm3)
دیوث اندروید خریدی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد اون یه تشکر رو نثار کی کردی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو یه تبلت همگانیه تو خونه ازش استفاده میکنیم(sm2)نقل قول:
اشتباهی فک کنم دسم خورد واسه سینجول تشکر زدم(sm172)نقل قول:
میتونی پست تشکرو پیدا کنی(sm172)
پلی شد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینای جان میگفت دیده کدوم پست بوده (sm59)نقل قول:
play shod(sm81)(sm30)