مشکل شما با من چیه آخه ؟ سنگ صبوری که همیشه ورد زبونتون هست را من سرودم
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل شما با من چیه آخه ؟ سنگ صبوری که همیشه ورد زبونتون هست را من سرودم
بیا از هم دوری کنیم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohsen Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه راست می گی خود امیر ارجینی هستی ( که مطمئنیم نیستی ) / بگو کجای شهریاری ؟ تا ممطمئن بشم / چون من هم شمارت رو دارم و هم آدرست رونقل قول:
نوشته اصلی توسط amirarjeini [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه علاقمند شدن گروه چاوشی به باران(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن باران کرکر خنده شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر چارراه کنار مکانیکینقل قول:
(sm2) خدایا بیا منو بخور
(sm30)
شعری بیش نیست. الان بهش زنگ زدم گفت همچین نام کاربری نداره تو موزیک باران. خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط amirarjeini [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]