چرا داداش چی شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا داداش چی شده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بگم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجور اتفاقات بد واسم می افته
البته که خودمم مقصرم ولی عبرت نمیشه برام
امیدوارم اتفاقات بدی که برات می افته هر چه زودتر تمام بشه.نقل قول:
به نظرم اگر برات عبرت نمیشه چون بهش اهمیت نمیدی و تو کارات ادم جدی نیستی به احتمال زیاد سر سری میگیری
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که من ازت پشتیبانی کردم
لیاقت حمایت نداری
روحیه و انگیزه که نباشه نتیجش میشه همین که تو میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این مورد آخری نتیجه ی اعتماد بیجا بود
آخه واسه تشکرم دعوا می کنن(sm98)نقل قول:
(sm50)
آمدی میلاد
بلی ...
حسی که دارم این روزا ،
حماقته ... (sm50)