گوش نواز و زیبا...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ یکی از تاپ های موزیک پاپ ایران هست...
نمایش نسخه قابل چاپ
گوش نواز و زیبا...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ یکی از تاپ های موزیک پاپ ایران هست...
این نوع شعر ها به شادمهر میاد ولی عیبش کوتاه بودنش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ترانه قلب من رو ضعیف میدونی پس ترانه های دو خطی شیلا و مشکوک و معروف و.... هم باید ضعیف باشند ولی واقعیت اینه که واسه این سبک اهنگها باید همچین ترانه هایی استفاده کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درمورد کوتاه بودن ترانه ها هم قرار نیست که شاهنامه اجرا کنه خخ. واسه یه اهنگ سه چهار دقیقه ای بیشتر از پنج شش بند ترانه نمیشه استفاده کرد.
آره اونا هم ضعیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این چشمای غمگینو به آغوش تو مدیونم
سفر
ترانه: پویا حسین خانی
آهنگ و تنظیم: شادمهر عقیلی(sm127)
عقده ای این کلمات شدیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خبری نشد؟؟
فعلا که نه احتمالا دی ماه پخش میشهنقل قول:
فعلا که شادمهر انقد عصبی شده از این داستان لو رفتن کارا که یهو دیدی شاکی شد تصویر رو کنسل کرد و واسه همیشه خداحافظی کرد(sm128)
واقعا نهایت بی احترامی به شادمهره که داره یه آلبوم رسمی میده
بعد یه عده میخان چند روز بعدش یه آلبوم که کارا اکثرا اتوده و کامل نیس بدن بیرون
اگه نیتشون دلسوزیه خوب همین حالا بدن چرا میخان بذارن وقتی آلبوم رسمی شادمهر اومد بدن بیرون
بعد از البوم تصویر میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسکی بودم برات که تو بهم نفس دادی
.................................................. ......
شادمهر عقیلی (sm127)
بهروز صفاریان (sm127)
معین راهبر (sm127)
جواد شریف پور (sm127)
سلاامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم آهنگ ها رومیخوان بدن بیرون؟
خداییش درسته ما دوست داریم اهنگها لو بره و بشنویم ولی از نظر اصول حرفه ای واقعا به صلاح شادمهر نیست
البته شنونده معمولی که به جزییات توجه نمیکنه و اگر واقعا کار خوب باشه همون اتودش هم میترکونه مثل اهنگ این اخرین باره ابی که اتودش با تنظیم افکاری لو رفت و بیشتر از ورژن اصلیش گرفت یا خیلی کارای دیگه.
ولی اگه این اهنگهای شادمهر ضعیف باشه دیگه به ضررش خواهد بود
ورژن افکاری خیلی بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی
تصمیم
تا حالا بهت نگفتم
خاطرات
حسرت
نفس بکش
حسادت
گذشته
این ۹ تاست
که اهنگ بعدی حسرت هست که کامینگ سونش زده شده
اینا الکیه ..این طرف فقط سفر را داشت و پخش کرد بقیش خالی بندیهنقل قول:
خودش که اینطور زدهنقل قول:
منم تو چند تا پست قبلی گفتم فکر نمیکنم این همه اهنگ از شادمهر داشته باشه اونم فقط یه نفر
شاید دست هر کسی یه اهنگ ازش باشه ولی دست یه نفر نمیتونه باشه
ولی من فکر میکنم حسرت رو هم داشته باشه و شایدم نفس بکش رو هم داشته باشه
گذر زمان مشخص میکنه که این اهنگها هستن یا نه
البته اگه به من باشه فقط وقتی حواست نیست رو پخش کنه برای من کافیه
البته اینو هم اصافه بکنم که اهنگ وقتی حواست نیست رو هم گفته پخش میکنه ولی به عنواننقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک ترک و بعد از البوم تصویر پخشش میکنه
که من خودم چندان امیدی ندارم به اینکه پخشش کنه
جالبه که شادمهر اصلا واکنشی نشون نداده به این قضیه
خود شادمهر خواسته پخش بشه این اهنگ (sm128)
بعد این طرف خوده شادمهر رو هم تگ کرده وقتی که سفرو پخش کرد
شادمهر کاری ب این کارا نداره. .اون فعلا داره کنسرتاش میره و جیبش را پر میکنه(sm128)نقل قول:
دیگه وقت داره یه پست بزاره که اونقدرها هم وقتش پر نیست کهنقل قول:
یعنی یکی از این عوامل فرشباف بهش نگفته که سفر پخش شده
واقعا جالب شده داستان
نزدیک دربشی واسم تموم شدی
میری به لحظه ایی که آرزوم شدی
(sm50)
اون میدونه ولی واسش مهم نیستنقل قول:
اخه بعضی از دوستای همین فروم میگن که خیلی ناراحت میشه اگه بشنوهنقل قول:
داغون میشه
اصلا هیچ واکنشی نشون نداده
بدشم نمیومد پخش بشه حتما (sm30)
یک درصد هم احتمال داره همه ی اینهارو داشته باشه ولی وقتی حواست نیست رو نداشته باشهنقل قول:
چون اگه بود اونم میذاشت تو البوم حسرت
برنامه Mar Mari کاری از رادیو جوان Shadmehr Special
شادمهر به امیرقاسمی واکنش نشون نداد بعد اونهمه حرفی که تو تلوزیونش زد بعد بیادراجب لو رفتن کارها پست بذاره؟نقل قول:
مثل اینکه نشناختینش هنوز
اگه خوشش میومد پخش بشه خوب رسمی پخش میکرد نه اینطوری درب و داغوننقل قول:
شادمهر هنرمند درجه 5 نیس که بگه عیب نداره بذار اینا بیا میکس و مسترینگ هم نشده باشه عیب نداره بذار صدامو فقط گوش کنن ملت کافیه
وبعد ویدئو تو بی من قبل از آلبوم بازهم ویدئو قراره پخش بشه،؟؟ بین تصویر و نقطه ضعف کدومش پخش میشه زودتر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر از تو بی من قرار بر اینه یکی دیگه پخش بشه ولی معلوم نشده کدوم یکینقل قول:
ای بابا قبل البوم چهارتا ویدیو بیاد باز نصف البوم تکراری میشه
به نظر تو بعد این که خودش کارو داده به لهراسبی میتونه رسمی پخش کنهنقل قول:
یه کم بیشتر فکر کن
شادمهر هم فهمیده دیگه اخر کاره تجربه گران هستش
پی اسم تو میگشتم، ته یک فنجون خالی..
آره اشتباه محضهنقل قول:
آهنگ سفر بدون اجازه شادمهر نییییومده بیرون
این همه مدت چرا پخش نشده بود؟
کاسه زیر نیم کاسه هست...