من فقط دوست دارم محسن با یغما حداقل دو سه تا ترک کار کنه (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
من فقط دوست دارم محسن با یغما حداقل دو سه تا ترک کار کنه (sm19)
(sm77) کدوم تنظیمشون و میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله چون سبکش جوریه که بیش از یکی دو تا کار ازش تو آلبوم باشه آلبوم لوس میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 تا راک بزاری تو آلبوم ، لوس نمیشه ، فقط کافیه دو تا آهنگ راب استپ بزاری همه دادشون در میاد ، خز میکنه کارو
همیشه بیش از دو تا کار بهش نمیده محسن
البوم بعدی میکس و مستر مال بهروز صفاریان هست یا تنظیماشم قراره بهروز انجام بده؟
پرچم خیلی موسیقیش خوبه ولی بدیش اینه که یک دست نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد پارو نمیشه بگی کدوم
خودم سیزده و یه شاخه رو خیلی دوست دارم ولی پرچم و متاسفم هم خیلی خوب بود تازه ژاکت رو نگفتم (sm50)
و همچنین حریص (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم پرچم ، کلیتش مث پارو به دلم نَشِست (sm172)
برو تو البوم پاشایینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز تولد منه یگانه
فالش احمدوند
اهنگای خودشونم که من همشونو دوست دارم تنظیماشو
البته نظر خودمه
تازه ی جا خونده بودم به کوشان گفتن تو تنظیم کنندههای ایران کار کدومو قبول داره گفت ارین بهاری
با یغما که امکانش نیس من دوس دارم شعر اندیشه فولادوند و با تنظیم پایگان یا کارن همایونفر از محسن بشنوم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]