بد جوی راه انداختن علیه ظریف
اون یکی گریه میکنه این به صدا میاد و قص علی هذا
من نه دفاع میکنم نه چیزی ولی مثلا اتفاق خاصی افتاده؟؟ فکرکنم خیلیم خودجوش نیست این واکنشا...
نمایش نسخه قابل چاپ
بد جوی راه انداختن علیه ظریف
اون یکی گریه میکنه این به صدا میاد و قص علی هذا
من نه دفاع میکنم نه چیزی ولی مثلا اتفاق خاصی افتاده؟؟ فکرکنم خیلیم خودجوش نیست این واکنشا...
خود جوشه چون مردم ظریف رو نماینده ی خودشون میدونستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم عکس از شادی گذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه شادی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Still Alice 2014 (sm27)
مرسی دیدم
با Ispect element(sm120)
لینک ***** گذاشته بودی
(sm50)
عه حواسم نبود(sm120)نقل قول:
فهمیدم لینک ***** گذاشتی ولی باران با چیزشکن لود نمیشه مجبور شدم عکس رو از کدها بکشم بیرون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]