سلام ممنون داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام ممنون داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام امیر عزیز خوبی داداش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه یک مدت سنتی نذاری یکم البوم پاپ داخلی بذاری
ممنون میشم
ما مثل شما یه زمانی اینجا تازه وارد بودیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سلامی نه خوش امدگویی انگار همه مرده بودن بعد دیگه با کاربرهای فعال دوست شدیم
این ها نگاه میکنند به کاربر جدید یا قدیی هست من اعتقادی به اینجور مسائل ندارم به نظرم انسانیت مهمه
راست میگی منم یادم هست . من خیلی وقته اینجام فقط خیلی اخراج میشدم (sm50)نقل قول:
آها داداش موفق باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
دست به اخراجشون خوب بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) اره یادم میفته دلم به حال خودم میسوزهنقل قول:
نقل قول:
چه رشته ای میخونی اقا مازیار ؟
(sm50) هیچینقل قول:
عالیهنقل قول: