محمد علیزاده آلبوم گفتم نرو اواسط دی ماه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
محمد علیزاده آلبوم گفتم نرو اواسط دی ماه ...
حالا تاخیرم داشت داشت کسی منتظر نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتمت نرو نرو...
هنوزم که هنوز تو کف این آهنگ علیزاده هستم : عاشقتم من یه جور خاص (sm2)(sm2)
پخش هنر اول تاخیری نمیزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و تو ( شما ) چه میدانی (sm120) این تشکر نزدن داستان داره (sm120) ابداع همچین کار با کلاسی شخصی بود به نام : زنده یاد : ممد اَل دهن لق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلومه بنیه بدنی ینی ببخشید ساختاری مناسب داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا نسل آفتاب تشریف دارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روغنم روغنای قدیم (sm2)لامصب ساختار رو حفظ میکرد تا 100 سالگی (sm2)نقل قول:
همه تون خفه شید ..