حاج صادق(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه حاجی شدی؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حاج صادق(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه حاجی شدی؟(sm2)
مگه کو.نمو از سر راه آوردم برم حاجی بشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm10)
بابا اتی (sm2)نقل قول:
(sm91)نقل قول:
همون که مشکل خودمو دارم خبر داری داره میگذره به سختینقل قول:
(sm50)
(sm50)
بگو در شبای تو چی میگذره
بی من از شبای تو کی میگذره
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm19)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو موقعیتت تا حالا نبودم پس درکش برام سخته که چقدر سخت میگذره برات(sm172) اما خب تنها چیزی که میدونم و میتونم بهت بگم اینه که:
محمد حسین جان هیچ وقت امیدت رو از دست نده و خودت رو نباز تنها چیزی که میتونه تو رو سر پا نگه داره همینه.(sm19)
ان شالله مشکلت خیلی زود حل میشه.(sm127)