اقا محسن گفت تو این البوم وصیت رو دوست دارم یا یوسف رو کدومش رو گفت ؟ (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا محسن گفت تو این البوم وصیت رو دوست دارم یا یوسف رو کدومش رو گفت ؟ (sm173)
گفته بود محسن یگانه به خاطر فرزندشهید بودن مجوز گرفت چاوشی به خاطر همسر پولدارش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صدای بلند میچسبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هردو + پارو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلی شد
هنوز واسه منم سواله (sm120)فک کنم منظورش همون رفیقش جان کوچولو تو رابین هوده(sm120) به هر حال از بازماندگان همون دورانه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲تا دستام دوتا چاقوی بی دسته
امیر بیا این پلی شد رو بن کن(sm120)
این تک آهنگ ها اگه آلبوم می شد(sm172)
Cheshmeye Toosi
In Bood Zendegi
Hamsayeh
Dooset Dashtam
Nakhlaye Bisar
Divare Bi Dar
DELTANG