چه جو مثبتی به نفع ایران شکل گرفته تو تویتر (sm128)
واقعا از دیدن این جام جهانی باید لذت برد تا الان بهترین تورنمتی که تو عمرم دیدم (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه جو مثبتی به نفع ایران شکل گرفته تو تویتر (sm128)
واقعا از دیدن این جام جهانی باید لذت برد تا الان بهترین تورنمتی که تو عمرم دیدم (sm54)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من گفتم از رونالدو بهتره ؟من میگم حقش بوده که این گلا رو زده
بوسنی میزنه به نظرتون ؟
من زدم 1-0 هیچ بوسنی
جام خوبي بوده اما اگر تيماي خوبي مثل غنا و كرواسي و مكزيك حذف شن خيلي ستمه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد من دو دلم بزنم 2 1 بوسنی یا مساوی (sm51)
ترند "Gutted for Iran" در حال حاضر شده بیشترین عبارت استفاده شده توسط لندنیا تو توییتره !(sm128)
جایزه نمکدون طلایی هم می رسه به دوستمون آقای Holden .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون كه صد در صد انكار نميكنم ولي خب بدم مياد مرده خوري مثل مولري كه الكي الكي گلاش رفته بالا (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا معلوم نشد پیراهن مسی رو کی گرفت ؟ (sm59)
شاید اگه مساوی میکردیم یا میبردیم این جو درست نمیشد
اگه ایران صعود کنه تا فینال میریم چون دیگه به گلزدن نیازی نداریم میکشونیم به پنالتی (sm70)